Despre performanța în materie de rezistență la apă/la praf a setului de căști

Despre performanța în materie de rezistență la apă/la praf a setului de căști

 • Husa pentru încărcare nu este rezistentă la apă/la praf.
 • Specificațiile privind protecția la apă ale acestui set de căști sunt echivalente cu IPX5 în IEC 60529 „Grade de protecție împotriva pătrunderii apei (cod IP)”, în care se specifică gradul de protecție asigurat împotriva pătrunderii apei și specificațiile privind protecția împotriva prafului ale acestei unități sunt echivalente cu IP5X în IEC 60529 „Grade de protecție împotriva obiectelor străine solide (cod IP)”, în care se specifică gradul de protecție asigurat în cazul pătrunderii unor obiecte străine solide.
  Dacă setul de căști nu este utilizat corect, apa sau praful pot pătrunde în interiorul acestuia, cauzând incendii, electrocutări sau defecțiuni. Citiți cu atenție următoarele avertizări și utilizați setul de căști în mod corect.
  IPX5: Setul de căști va continua să funcționeze corect chiar dacă este expus unor jeturi directe de apă din orice direcție (cu excepția canalelor de sunet (canale de emitere a sunetului) ale setului de căști).
  IP5X: Setul de căști va continua să funcționeze sigur și satisfăcător în cazul unei pătrunderi a prafului.
 • Canalele de sunet (canale de emitere a sunetului) ale setului de căști nu sunt complet etanș la apă.

Lichide la care se aplică specificațiile în materie de rezistență la apă

Aplicabile: Apă curată, apă de la robinet, transpirație
Neaplicabil: Alte lichide în afară de cele de mai sus (exemple: apă cu săpun, apă cu detergent, apă cu agenți de baie, șampon, apă termală, apă din piscină, apă de mare etc.)

Performanța în materie de rezistență la apă/la praf a setului de căști se bazează pe măsurătorile efectuate de Sony în condițiile descrise mai sus. Rețineți că defecțiunile cauzate de o scufundare în apă rezultată în urma utilizării incorecte de către client nu sunt acoperite de garanție.

Pentru a menține performanța în materie de rezistență la apă/la praf

Respectați cu atenție măsurile de precauție de mai jos pentru a asigura utilizarea corectă a setului de căști.

 • Nu stropiți puternic cu apă prin orificiile de ieșire audio.
 • Nu scăpați în apă și nu utilizați setul de căști sub apă.
 • Nu lăsați setul de căști umed într-un mediu rece, deoarece apa poate să înghețe. Pentru a evita defecțiunile, ștergeți orice urmă de apă după utilizare.
 • Folosiți o lavetă moale uscată pentru a șterge urmele de apă de pe setul de căști. Dacă rămâne apă în orificiile de ieșire audio, sunetul poate părea înfundat sau este posibil să nu se audă deloc. În acest caz, scoateți auricularele, poziționați ieșirile audio cu fața în jos și scuturați bine pentru a elimina apa.

 • Întoarceți orificiul de la microfon în jos și loviți-l ușor de aproximativ 5 ori deasupra unei cârpe uscate etc. Picăturile de apă rămase în orificiul de la microfon pot duce la coroziune.

 • Dacă setul de căști este crăpat sau deformat, nu mai utilizați setul de căști în apropiere de apă sau contactați cel mai apropiat dealer Sony.