Încărcare

Setul de căști și husa pentru încărcare conțin baterii încorporate litiu-ion reîncărcabile. Utilizați cablul USB Type-C inclus pentru a încărca setul de căști înainte de utilizare.

 1. Conectați husa pentru încărcare la o priză de c.a.

  Utilizați cablul USB Type-C inclus și un adaptor de c.a. pe USB disponibil la vânzare.

  Indicatorul (roșu) de pe husa pentru încărcare se aprinde, iar husa pentru încărcare începe să se încarce.

 2. Așezați setul de căști în husa pentru încărcare.

  Puneți unitatea stângă a setului de căști (unitatea cu punctul tactil) înapoi în orificiul stânga al husei pentru încărcare și puneți unitatea dreaptă a setului de căști înapoi în orificiul dreapta al husei pentru încărcare. Fiecare unitate a setului de căști va fi setată la poziția corectă cu ajutorul magnetului încorporat.

  Indicatorii (roșu) de pe setul de căști se aprind și setul de căști începe să se încarce.

  • Închideți capacul husei pentru încărcare după ce așezați setul de căști în ea.
  • Dacă o unitate a setului de căști este încărcată complet când deschideți capacul husei pentru încărcare, indicatorul (roșu) al unității nu este aprins. Cealaltă unitate continuă să se încarce.
  • Când încărcarea setului de căști și cea a husei pentru încărcare se finalizează, indicatorul (roșu) de pe husa pentru încărcare se stinge automat. Când deschideți capacul husei pentru încărcare după terminarea încărcării, indicatorii (roșii) ai setului de căști vor rămâne aprinși un timp.


  După finalizarea încărcării, deconectați cablul USB Type-C.

Despre timpul de încărcare

Timpul necesar pentru încărcarea completă a unității stânga și dreapta ale setului de căști este de aproximativ 2,5 ore (*).

Timpul necesar pentru încărcarea completă a setului de căști și a husei pentru încărcare este de aproximativ 3 ore (*).

*Durata necesară pentru a încărca bateria descărcată complet la capacitatea maximă. Timpul de încărcare variază în funcție de condițiile de utilizare.

Încărcarea setului de căști când sunteți în aer liber

O baterie reîncărcabilă este încorporată în husa pentru încărcare. Dacă încărcați husa pentru încărcare înainte, o puteți folosi pentru a încărca setul de căști atunci când nu este disponibilă o sursă de alimentare cu energie.
În situația în care husa pentru încărcare este complet încărcată, puteți încărca setul de căști aproximativ o dată.


Observație referitoare la încărcarea setului de căști când sunteți în aer liber

 • Când setul de căști este așezat în husa pentru încărcare, dacă indicatorul (roșu) de pe husa pentru încărcare se aprinde intermitent și apoi se stinge imediat, nivelul rămas al bateriei husei pentru este redus, iar setul de căști nu poate fi încărcat.
 • Dacă indicatorul (roșu) de pe husa pentru încărcare nu se aprinde/aprinde intermitent chiar și când setul de căști este așezat în husa pentru încărcare, bateria husei de încărcare este descărcată.

Cerințe de sistem pentru încărcarea bateriei prin USB

Adaptor de c.a. pe USB

Un adaptor de c.a. pe USB disponibil la vânzare capabil să genereze un curent de ieșire de 0,5 A (500 mA) sau mai mult

Computer personal

Este necesar un computer personal cu un port USB standard

 • Nu garantăm funcționarea pentru toate computerele.
 • Operațiunile efectuate cu un computer personalizat nu sunt garantate.

Sugestie

 • De asemenea, setul de căști poate fi încărcat prin conectarea husei pentru încărcare la un computer pornit utilizând cablul USB Type-C inclus.

Notă

 • Este posibil ca încărcarea să nu funcționeze cu alte cabluri decât cablul USB Type-C inclus.
 • Este posibil ca încărcarea să nu funcționeze în funcție de tipul de adaptor de c.a. pe USB.
 • Când husa pentru încărcare este conectată la o priză de c.a. sau la un computer, toate operațiunile, cum ar fi pornirea setului de căști, înregistrarea sau conectarea la dispozitive Bluetooth și redarea muzicii, nu pot fi efectuate.
 • Setul de căști nu poate fi încărcat când computerul este în modul de așteptare (repaus) sau în modul de hibernare. În acest caz, modificați setările computerului pentru a încărca setul de căști din nou.
 • Dacă nu folosiți setul de căști pentru o perioadă lungă de timp, timpul de utilizare a bateriei reîncărcabile poate scădea. Cu toate acestea, durata de viață a bateriei se va îmbunătăți după câteva reîncărcări. Dacă depozitați setul de căști pentru o perioadă lungă de timp, încărcați bateria complet o dată la 6 luni, pentru a evita descărcarea excesivă.
 • Dacă nu utilizați setul de căști pentru o perioadă lungă de timp, ar putea dura mai mult să încărcați bateria.
 • Asigurați-vă că închideți capacul husei pentru încărcare pentru a preveni consumarea bateriei husei pentru încărcare.
 • Dacă setul de căști sau husa pentru încărcare detectează o problemă în timpul încărcării din cauza cauzelor următoare, indicatorul (roșu) de pe husa pentru încărcare se aprinde intermitent. În acest caz, încărcați din nou în intervalul de temperatură de încărcare. Dacă problema nu se rezolvă, contactați cel mai apropiat dealer Sony.
  • Temperatura ambientală depășește intervalul de temperatură de încărcare de 5 °C – 35 °C.
  • Bateria reîncărcabilă are o problemă.
  Se recomandă încărcarea într-o locație cu o temperatură ambientală cuprinsă între 15 °C și 35 °C. Este posibil ca încărcarea eficace să nu fie posibilă în afara acestui interval.
 • Dacă setul de căști nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, indicatorul (roșu) de pe husa pentru încărcare s-ar putea să nu se aprindă imediat în momentul încărcării. Așteptați până când se aprinde indicatorul (roșu).
 • Dacă timpul de utilizare al bateriei reîncărcabile încorporate scade semnificativ, ar trebui să înlocuiți bateria. Contactați cel mai apropiat dealer Sony pentru înlocuirea bateriei reîncărcabile.
 • Evitați expunerea la modificări extreme de temperatură, lumina directă a soarelui, umiditate, nisip, praf și șocuri electrice. Nu lăsați niciodată setul de căști într-o mașină parcată.
 • La conectarea husei pentru încărcare la un computer, utilizați doar cablul USB Type-C inclus și asigurați-vă că efectuați conexiunea în mod direct. Încărcarea nu se va finaliza corespunzător în cazul în care husa pentru încărcare este conectată la un hub USB.