Een gesprek aannemen

Via een Bluetooth-verbinding kunt u handenvrij bellen met een smartphone of mobiele telefoon die het Bluetooth-profiel HFP (Hands-free Profile) of HSP (Headset Profile) ondersteunt.

 • Indien uw smartphone of mobiele telefoon zowel HFP als HSP ondersteunt, gebruikt u HFP.
 • De bediening kan variĆ«ren afhankelijk van de smartphone of mobiele telefoon. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing die bij uw smartphone of mobiele telefoon is geleverd.
 • Deze headset ondersteunt alleen gewone inkomende gesprekken. Gesprekapps voor smartphones en computers zijn niet ondersteund.

Beltoon

Bij een inkomend gesprek hoort u een beltoon in de linker oorschelp van de headset en begint de indicator (blauw) snel te knipperen.

Afhankelijk van uw smartphone of mobiele telefoon krijgt u een van de volgende beltonen te horen.

 • Ingestelde beltoon op de headset
 • Ingestelde beltoon op de smartphone of mobiele telefoon
 • Ingestelde beltoon op de smartphone of mobiele telefoon die uitsluitend voor een Bluetooth-verbinding bestemd is
 1. Verbind de headset op voorhand met een smartphone of mobiele telefoon.
 2. Wanneer u een beltoon hoort, drukt u op de knop op de rechter of linker oorschelp van de headset en ontvangt u de oproep.

  U hoort de stem door de linker oorschelp van de headset.

  Wanneer u een oproep ontvangt als u naar muziek luistert, wordt het afspelen gepauzeerd en hoort u een beltoon via de headset.

  A: microfoons

  Gebruik de microfoon van de linker oorschelp (die ruis onderdrukt wanneer u de ruisonderdrukkingsfunctie gebruikt) wanneer u telefoneert.

  Als u geen beltoon via de headset hoort

  • De headset is mogelijk niet verbonden met de smartphone of mobiele telefoon met HFP of HSP. Controleer de verbindingsstatus op de smartphone of mobiele telefoon.
  • Als het afspelen niet automatisch gepauzeerd wordt, bedient u de headset om het afspelen te pauzeren.
 3. Gebruik de smartphone of mobiele telefoon om het volume te regelen.
 4. Om het gesprek te beƫindigen, drukt u op de knop van de rechter of linker oorschelp.

  Als u een oproep ontvangt tijdens het afspelen van muziek, wordt het afspelen automatisch hervat.

Hint

 • Sommige smartphones of mobiele telefoons ontvangen standaard oproepen via de telefoon in plaats van de headset. Bij een HFP- of HSP-verbinding kunt u het oproepapparaat overschakelen naar de headset door de knop van de rechter oorschelp ongeveer 2 seconden ingedrukt te houden of door uw smartphone of mobiele telefoon te gebruiken.

Opmerking

 • Afhankelijk van de smartphone of mobiele telefoon is het mogelijk dat het afspelen niet automatisch wordt hervat, zelfs als de oproep is afgelopen.
 • Gebruik een smartphone of mobiele telefoon op een afstand van minstens 50 cm van de headset. Als de headset en de smartphone of mobiele telefoon zich te dicht bij elkaar bevinden, kan dit leiden tot ruis.