Verbinden met een gekoppelde iPhone

 1. Ontgrendel het scherm van de iPhone als het vergrendeld is.
 2. Schakel de headset in.

  Houd de -knop op de linker oorschelp en de knop op de rechter oorschelp ongeveer 2 seconden ingedrukt. De headset schakelt automatisch in, zelfs wanneer u de rechter en linker oorschelp van het laadstation verwijdert.

  Controleer nadat u de knop loslaat of de indicator (blauw) knippert. U krijgt het gesproken bericht "Power on" (inschakelen) te horen.

  Als u de headset inschakelt en deze automatisch verbinding gemaakt heeft met het apparaat dat als laatste verbonden was, krijgt u het gesproken bericht "BLUETOOTH connected" (BLUETOOTH verbonden) te horen.

  Controleer de verbindingsstatus op de iPhone. Ga naar stap 3 als er geen verbinding is.

 3. Geef de apparaten weer die gekoppeld zijn met de iPhone.
  1. Selecteer [Settings].
  2. Raak [Bluetooth] aan.

  3. Raak [] aan om deze schakelaar te wijzigen naar [] (de Bluetooth-functie inschakelen).

 4. Raak [WF-SP700N] aan.

  U krijgt het gesproken bericht "BLUETOOTH connected" (BLUETOOTH verbonden) te horen.

Hint

 • De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw iPhone voor meer informatie.

Opmerking

 • Als het laatst aangesloten Bluetooth-apparaat in de buurt van de headset wordt geplaatst, kan de headset automatisch verbinding maken met het apparaat door de headset gewoon in te schakelen. In dit geval deactiveert u de Bluetooth-functie op het Bluetooth-apparaat of schakelt u het apparaat uit.
 • Als u uw iPhone niet met de headset kunt verbinden, deactiveert u de koppeling op uw iPhone en voert u de koppeling opnieuw uit. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw iPhone voor meer informatie.