NFC (Near Field Communication)

NFC er en trådløs teknologi med en maksimal rækkevidde på en centimeter, så de enheder, der deler data, skal holdes tæt ved hinanden. Sørg for, at NFC-funktionen er aktiveret på begge enheder, og at begge skærme er aktive og låst op.

NFC-registreringsområdet er placeret på bagsiden af enheden. Hold din enhed tæt mod en anden enhed eller en NFC-læser, så N-mærkerne rører ved hinanden.

Bemærk!

  • Når du bruger visse programmer, kan nogle NFC-funktioner være aktiveret, også selvom enheden er slukket. Bemærk, at ikke alle enheder understøtter denne funktion.

Sådan scanner du NFC-koder

Enheden kan scanne forskellige slags NFC-koder for at modtage flere oplysninger, f.eks. en webadresse. Den kan f.eks. scanne indlejrede koder på en plakat, på en skiltereklame eller ved siden af et produkt i en detailbutik.

  1. Anbring enheden over koden, så N-mærket berører den. Enheden scanner koden og viser det indsamlede indhold. Tap på kodens indhold for at åbne den.


Sådan opretter du forbindelse til en NFC-kompatibel enhed

Du kan oprette forbindelse mellem enheden og andre NFC-kompatible enheder, der er produceret af Sony, f.eks. en højtaler eller hovedtelefoner. Når du opretter denne form for forbindelse, kan du finde flere oplysninger i brugervejledningen til den kompatible enhed.

Bemærk!

  • Wi-Fi eller Bluetooth skal muligvis være aktiveret på begge enheder, for at forbindelsen virker.