File Transfer

Służy do konfigurowania ustawień związanych z przesyłaniem plików (patrz: „Informacje na temat funkcji transferu plików”).

Pozycja Ustawienie pozycji podrzędnej Domyślne ustawienie fabryczne Opis
Auto Upload (Proxy) On / Off Off Służy do włączania/wyłączania automatycznego przesyłania plików nagrywania pomocniczego.
Default Upload Server Server Settings1–3 > Display Name – Umożliwia wybranie serwera do przesyłania plików. Wybrany tutaj serwer staje się miejscem docelowym automatycznego przesyłania plików nagrywania pomocniczego oraz miejscem docelowym przesyłania plików z ekranu miniatur.
Służy do wyświetlania ustawień [Display Name] skonfigurowanych w obszarze [Server Settings1–3]
Clear Completed Jobs Execute / Cancel – Umożliwia usunięcie ukończonych zadań transferu z listy.
Execute: uruchomienie funkcji.
Clear All Jobs Execute / Cancel – Umożliwia usunięcie wszystkich zadań transferu z listy.
Execute: uruchomienie funkcji.
View Job List – – Umożliwia wyświetlenie listy zadań transferu.