Încărcarea difuzorului

Difuzorul poate fi operat prin conectarea la o priză de c.a. prin intermediul adaptorului USB c.a. (disponibil în comerț) sau folosind bateria încorporată.

Când utilizați difuzorul pentru prima dată, nu uitați să încărcați bateria încorporată mai mult de 1 oră înainte de a porni alimentarea. Puteți opera difuzorul cu bateria încorporată prin încărcarea difuzorului înainte de utilizare.

 1. Pentru a încărca difuzorul, conectați-l la o priză de curent alternativ sau la un computer pornit.
  • Încărcarea de la priza de alimentare c.a.

   Conectați cablul micro-USB (furnizat) la mufa DC IN 5V de pe difuzor, și apoi conectați celălalt capăt la un adaptor USB c.a. (disponibil în comerț). Apoi, introduceți adaptorul USB c.a. într-o priză de c.a.

  • Încărcarea de la un computer pornit

   Conectați cablul micro-USB (furnizat) la difuzor, și apoi conectați celălalt capăt la un computer pornit.

  Când încărcarea este finalizată, asigurați-vă că partea cu marcajul este orientată în sus, iar apoi închideți bine capacul.

  Capacul joacă un rol foarte important în menținerea performanțelor de rezistență la apă și la praf.

  Indicatorul CHG (încărcare) se aprinde în portocaliu în timpul încărcării. Încărcarea este finalizată în aproximativ 4 ore și 30 de minute*, iar indicatorul se stinge.

  Difuzorul acceptă un adaptor USB c.a. (disponibil în comerț), cu un curent de ieșire de 500 mA sau mai mult. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea cablului micro-USB furnizat sau a unui cablu micro-USB conform cu standardul USB. Nu se garantează încărcarea de la alte dispozitive.

  * Timpul necesar încărcării bateriei epuizate, până la capacitate maximă, când difuzorul se oprește.

Verificarea finalizării încărcării

Dacă bateria încorporată este complet încărcată atunci când conectați difuzorul la o priză c.a. sau un computer pornit, indicatorul CHG (încărcare) se aprinde în portocaliu, și apoi se stinge după aproximativ 1 minut.

Durata de viață a bateriei litiu-ion (cu redare printr-o conexiune BLUETOOTH)

 • Aproximativ 16 ore

  Nivelul de volum al difuzorului este setat la 27.

 • Aproximativ 5 ore

  Nivelul de volum al difuzorului este setat la maximum.

Viața utilă a bateriei încorporate este măsurată cu ajutorul sursei de muzică specificate.

Performanțele efective pot varia față de durata indicată, din cauza volumului, melodiilor redate, temperaturii ambiante și condițiilor de utilizare.

Când bateria încorporată este aproape descărcată

Când indicatorul CHG (încărcare) clipește lent și afișează culoarea portocaliu, bateria este aproape descărcată și necesită încărcare.

Sugestie

 • Puteți încărca difuzorul și conectându-l prin cablul micro-USB la un computer pornit. Cu toate acestea, nu este garantată funcționarea cu toate computerele. Nici operarea cu un computer construit acasă nu este acoperită de garanție.

 • Difuzoarele aflate în curs de utilizare pot fi încărcate în cazul în care sunt conectate la o priză c.a. sau dacă sunt conectate la un computer pornit. În acest caz, încărcarea bateriei încorporate poate dura mai mult în comparație cu situațiile în care difuzorul este oprit, în funcție de condițiile de utilizare. Prin urmare, se recomandă să opriți difuzorul în timpul încărcării.

Notă

 • Când utilizați difuzorul la un volum ridicat, bateria încorporată se poate descărca, chiar și dacă difuzorul este conectat la o priză de c.a. sau la un computer pornit. Dacă doriți să utilizați difuzorul în timpul încărcării, reduceți volumul difuzorului. În caz contrar, opriți difuzorul și încărcați bateria încorporată la un nivel suficient.

 • Când utilizați difuzorul la un volum ridicat pe o perioadă îndelungată, bateria încorporată se poate descărca, chiar și dacă difuzorul este conectat la o priză de c.a. sau la un computer pornit. Drept urmare, volumul scade. Aceasta nu reprezintă o defecțiune. Opriți difuzorul și încărcați bateria încorporată la un nivel suficient.

 • Puterea maximă produsă va scădea atunci când bateria încorporată este aproape descărcată.

 • Într-un mediu extrem de rece sau de cald, încărcarea se oprește din motive de siguranță. Dacă încărcarea durează mult timp, și încărcarea difuzorului se oprește. Pentru a rezolva aceste probleme, deconectați cablul micro-USB și conectați-l din nou la o temperatură de funcționare între 5 °C și 35 °C.

 • Nu încărcați în locuri unde apa poate stropi difuzorul.

 • Accesoriile furnizate și conectoarele acestei difuzor (USB/AUDIO IN) nu sunt nici rezistente la apă, nici la praf.

 • Chiar și dacă nu intenționați să utilizați difuzorul mult timp, încărcați bateria la capacitate maximă o dată la fiecare 6 luni pentru a-i menține performanțele.