Ascultarea muzicii de pe un dispozitiv printr-o conexiune BLUETOOTH

Puteți asculta muzică de pe un dispozitiv BLUETOOTH și îl puteți opera folosind difuzorul, prin conexiunea BLUETOOTH, dacă acceptă următoarele profiluri BLUETOOTH.

A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)

Vă permite să vă bucurați de conținutul audio de înaltă calitate printr-o conexiune fără fir.

AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)

Vă permite reglarea volumului și operațiuni precum redarea, suspendarea sau saltul la începutul melodiei următoare/curente.

Operațiunile pot varia în funcție de dispozitivul BLUETOOTH. Consultați și instrucțiunile de utilizare ce însoțesc dispozitivul BLUETOOTH.

Notă

 • Asigurați-vă în prealabil că volumul dispozitivului BLUETOOTH și al difuzorului sunt setate la o intensitate moderată, pentru a evita o redare bruscă a sunetului la nivel înalt din difuzor.

  În funcție de dispozitivul BLUETOOTH, este posibil ca reglarea volumului difuzorului să nu fie posibilă pe dispozitivul BLUETOOTH cât timp redarea de pe dispozitiv este oprită/suspendată.

 1. Conectați difuzorul cu dispozitivul BLUETOOTH.

  Indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) se aprinde în albastru când conexiunea prin BLUETOOTH este stabilită.

 2. Începeți redarea prin dispozitivul BLUETOOTH.
 3. Ajustați volumul prin apăsarea butoanelor –/+ (volum) de pe difuzor sau prin operarea dispozitivului BLUETOOTH.

  Când apăsați butoanele –/+ (volum) de pe difuzor sau ajustați volumul de pe dispozitivul BLUETOOTH, indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește o dată sau de 3 ori.

  În timpul redării, puteți utiliza butoanele de pe difuzor pentru a efectua următoarele operații.

  Suspendare

  Apăsați butonul(redare)/(apelare) în timpul redării pentru a suspenda redarea. Apăsați din nou pentru a anula suspendarea.

  Salt la începutul melodiei următoare

  Apăsați butonul(redare)/(apelare) rapid de două ori în timpul redării.

  Salt la începutul melodiei curente

  Apăsați rapid butonul(redare)/(apelare) rapid de 3 ori în timpul redării.

Sugestie

 • Bateria încorporată poate fi încărcată în cazul în care difuzorul este conectat la o priză c.a. printr-un adaptor USB c.a. (disponibil în comerț) sau dacă este conectat la un computer pornit, cât difuzorul este în curs de utilizare.

 • Când setați volumul la nivel maxim sau minim în difuzor, indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește de 3 ori.

Notă

 • Când comunicarea este slabă, dispozitivul BLUETOOTH poate reacționa în mod incorect la operațiunile efectuate cu difuzorul.

 • Când conectați un dispozitiv audio portabil etc. la mufa AUDIO IN a difuzorului în timp ce ascultați muzică prin conexiunea BLUETOOTH, difuzorul comută automat pe modul AUDIO IN. În acest caz, muzica de pe dispozitivul BLUETOOTH nu este redată (când conexiunea BLUETOOTH este activă, funcția hands-free este disponibilă). Pentru a asculta muzică de pe dispozitivul BLUETOOTH din nou, deconectați cablul audio de la mufa AUDIO IN a difuzorului.

 • Când se folosește în locuri cu o temperatură ridicată, volumul poate scădea pentru a proteja bateria încorporată.

 • Dacă nivelul bateriei încorporate este scăzut, puterea maximă a difuzorului scade.

 • În funcție de dispozitivul BLUETOOTH poate fi necesară reglarea volumului sau definirea setării de ieșire audio în dispozitivul conectat.

 • Pot apărea paraziți sau întreruperi în redarea sunetului, în funcție de dispozitivul BLUETOOTH conectat la difuzor, de mediul de comunicare sau de mediul de utilizare.