Ascultarea muzicii fără fir, cu 2 difuzoare (funcția Adăugare difuzor)

Prin conectarea a 2 difuzoare SRS-XB12 prin conexiunea BLUETOOTH, puteți selecta reproducerea audio între modul stereo (sunet stereo) și modul dublu (sunet monofonic). Pentru a utiliza această funcție, sunt necesare 2 difuzoare SRS-XB12.

Selectați una din următoarele 2 metode de redare.

Modul dublu

Ambele difuzoare redau același sunet. Modul dublu este setarea inițială.

Modul stereo

Un difuzor redă sunetul pe canalul din dreapta (partea dreaptă), iar celălalt difuzor redă sunetul pe canalul din stânga (partea stângă) pentru redare stereo între difuzoare.

 1. Așezați 2 difuzoare la max. 1 m unul față de celălalt, apoi porniți ambele difuzoare.

  Apăsați butonul de(alimentare)/PAIRING de pe unul dintre difuzoare pentru a-l porni.

  Indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) începe să clipească.

  Dacă dispozitivul BLUETOOTH care a fost conectat anterior este în apropiere, difuzorul poate fi conectat la dispozitiv automat, iar apoi indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) se poate aprinde. În acest caz, dezactivați funcția BLUETOOTH din dispozitivul BLUETOOTH sau dezactivați dispozitivul BLUETOOTH.

 2. Apăsați prelungit butonul ADD de pe ambele difuzoare până ce auziți un semnal sonor.

  Indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) și indicatorul L (stânga)/R (dreapta) clipesc.

  Când se stabilește o conexiune cu funcția Adăugare difuzor, indicatorul L (stânga)/R (dreapta) de pe ambele difuzoare rămâne aprins și indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) de pe ambele difuzoare se dezactivează.

  Sugestie

  • Configurați al doilea difuzor în decurs de 1 minut. Dacă nu-l configurați în decurs de 1 minut, setarea primului difuzor va fi anulată.

 3. Efectuați o conexiune prin BLUETOOTH cu un dispozitiv cu BLUETOOTH.

  Asociați difuzorul cu un dispozitiv cu BLUETOOTH când indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește. Pentru procedura de asociere, consultați Asocierea și conectarea cu dispozitive BLUETOOTH® .

 4. Începeți redarea prin dispozitivul cu BLUETOOTH și ajustați volumul la un nivel moderat.
 5. Apăsați butoanele –/+ (volum) de pe unul dintre difuzoare pentru a regla volumul.

  Reglarea volumului la un difuzor se reflectă la celălalt.

Sugestie

 • La efectuarea sau primirea unui apel, utilizați doar difuzorul la care se aprinde indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH).

 • Dacă orice alt dispozitiv sau alte dispozitive cu BLUETOOTH, precum un mouse cu BLUETOOTH sau o tastatură cu BLUETOOTH sunt conectate la dispozitivul cu BLUETOOTH care se conectează la difuzor, este posibil să apară sunete distorsionate sau paraziți în sunetul generat de difuzor. În acest caz, închideți conexiunea prin BLUETOOTH între dispozitivul cu BLUETOOTH și alte dispozitive cu BLUETOOTH.

Notă

 • Dacă resetați sau inițializați unul dintre cele 2 difuzoare în timp ce folosind funcția Adăugare difuzor, asigurați-vă că ați oprit celălalt difuzor. Dacă nu opriți celălalt difuzor înainte de a reporni funcția Adăugare difuzor, este posibil să apară probleme la realizarea unei conexiuni BLUETOOTH și generarea de sunet.

 • Dacă un dispozitiv audio portabil etc. este conectat la mufa AUDIO IN a difuzorului, difuzorul comută automat pe modul AUDIO IN, iar funcția Adăugare difuzor este închisă.

 • În timpul vizionării de filme folosind funcția Adăugare difuzor, poate exista un decalaj între video și audio.