Închiderea conexiunii prin BLUETOOTH (după utilizare)

Când nu mai redați muzică prin dispozitivul BLUETOOTH, efectuați oricare dintre următoarele operații pentru a închide conexiunea prin BLUETOOTH.

  • Opriți funcția BLUETOOTH din dispozitivul BLUETOOTH. Pentru detalii, consultați instrucțiunile de utilizare ce însoțesc dispozitivul.

  • Opriți dispozitivul BLUETOOTH.

  • Opriți difuzorul.

Sugestie

  • Când se folosește funcția Adăugare difuzor, dacă dezactivați un difuzor, celălalt difuzor este oprit automat. Conexiunea prin BLUETOOTH între acestea este întreruptă.

  • Când nu mai redați muzică, conexiunea prin BLUETOOTH se poate închide în mod automat, în funcție de dispozitivul BLUETOOTH.