Selectarea calității de redare în flux audio prin BLUETOOTH (codec)

Modurile „Prioritizare calitate sunet” și „Prioritizare conexiune stabilă” sunt disponibile ca opțiuni pentru calitatea redării în flux audio prin BLUETOOTH. „Prioritizare calitate sunet” vă permite să efectuați setările de redare pentru SBC și AAC, în așa fel încât să vă puteți bucura de un sunet de înaltă calitate prin conexiunea BLUETOOTH, pe când „Prioritizare conexiune stabilă” vă oferă un flux audio prin BLUETOOTH mai stabil. „Prioritizare calitate sunet” este setarea implicită.

Codecuri acceptate

 • Prioritizare calitate sunet (setarea implicită): Codecul optim este selectat automat dintre AAC și SBC.

 • Prioritizare conexiune stabilă SBC este selectat.

 1. Conectați difuzorul la o priză c.a. prin intermediul unui adaptor USB c.a. (disponibil în comerț) sau conectați-l la un computer pornit.
 2. Porniți difuzorul.

  Indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește lent* în albastru.

  * Dacă dispozitivul BLUETOOTH care a fost conectat anterior este în apropiere, difuzorul poate fi conectat la dispozitiv automat, iar apoi indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) se poate aprinde.

 3. Apăsați prelungit butonul + (volum) și butonul(alimentare)/PAIRING timp de aproximativ 2 secunde.
  • Când setarea este modificată în modul „Prioritizare conexiune stabilă”, indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește de 3 ori în albastru după ce indicatorul se oprește, iar apoi difuzorul se oprește.

  • Când setarea este modificată în modul „Prioritizare calitate sunet”, indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește de două ori în albastru după ce indicatorul se stinge, iar apoi difuzorul se oprește.

Notă

 • În modul „Prioritizare calitate sunet” pot apărea paraziți sau întreruperi ale sunetului, în funcție de setarea dispozitivului dvs. BLUETOOTH și de condițiile ambiante. În acest caz, treceți difuzorul pe modul „Prioritizare conexiune stabilă”.

 • În timp ce funcția Adăugare difuzor sau funcția hands-free sunt în curs de utilizare, nu puteți schimba calitatea redării.