Asocierea și conectarea cu dispozitive BLUETOOTH®

Pentru a asocia un al doilea dispozitiv cu BLUETOOTH sau un altul, efectuați următoarea procedură de asociere pentru fiecare dispozitiv.

Înainte de a utiliza difuzorul, procedați după cum urmează:

 • Așezați dispozitivul BLUETOOTH pe o rază de 1 m față de difuzor.

 • Conectați difuzorul la o priză c.a. prin intermediul unui adaptor USB c.a. (disponibil în comerț) sau conectați-l la un computer pornit. Ca alternativă, încărcați bateria încorporată la un nivel suficient.

 • Începeți redarea printr-un dispozitiv BLUETOOTH.

 • Micșorați volumul dispozitivului cu BLUETOOTH și difuzorului pentru a evita generarea bruscă a unui sunet puternic de la difuzor. În funcție de dispozitivul cu BLUETOOTH, volumul dispozitivului poate fi sincronizat cu difuzorul.

 • Pregătiți instrucțiunile de utilizare furnizate împreună cu dispozitivul cu BLUETOOTH pentru a le consulta.

 1. Porniți difuzorul.

 2. Verificați starea indicatorului de alimentare/(BLUETOOTH).

  Când indicatorul clipește rapid

  Difuzorul este în modul de asociere. Continuați cu pasul.

  Când indicatorul clipește lent

  Difuzorul caută un dispozitiv cu BLUETOOTH.

  • Pentru a asocia un dispozitiv cu BLUETOOTH pe care nu l-ați înregistrat (asociat) anterior, treceți la pasul.

  • Pentru a vă reconecta la dispozitivul cu BLUETOOTH care a fost înregistrat (asociat), treceți la pasul. Difuzorul va fi automat conectat prin simpla activare a funcției BLUETOOTH pe smartphone/iPhone. În funcție de dispozitivul cu BLUETOOTH acesta poate fi reconectat prin simpla activare a alimentării electrice a difuzorului. Pentru detalii, consultați instrucțiunile de utilizare ce însoțesc dispozitivul cu BLUETOOTH.

  Când indicatorul rămâne aprins

  Difuzorul a fost conectat la dispozitivul cu BLUETOOTH.

  Pentru a vă conecta la alte dispozitive cu BLUETOOTH, urmați una dintre procedurile de mai jos.

  • Pentru a asocia un dispozitiv cu BLUETOOTH pe care nu l-ați înregistrat (asociat) anterior, treceți la pasul.

  • Pentru a vă reconecta la dispozitivul cu BLUETOOTH care a fost înregistrat (asociat), treceți la pasul. Difuzorul va fi automat conectat prin simpla activare a funcției BLUETOOTH pe smartphone/iPhone.

 3. Apăsați prelungit butonul (alimentare)/PAIRING până ce auziți semnale sonore și indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) începe să clipească rapid în albastru.

  Difuzorul intră în modul de asociere.

 4. Efectuați procedura de asociere pe dispozitivul cu BLUETOOTH pentru a detecta difuzorul.

  Când apare o listă a dispozitivelor detectate pe afișajul dispozitivului cu BLUETOOTH, selectați „SRS-XB12”.

  Dacă este necesară o cheie de acces* pe afișajul dispozitivului cu BLUETOOTH, introduceți „0000”.

  * Cheia de acces poate fi numită „cod de acces”, „cod PIN”, „număr PIN” sau „parolă”.

 5. Realizați conexiunea prin BLUETOOTH de la dispozitivul cu BLUETOOTH.

  Când s-a realizat conexiunea prin BLUETOOTH, indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) se oprește din clipit și rămâne aprins.

  Când conexiunea prin BLUETOOTH nu este stabilită, repetați de la pasul.

Sugestie

 • Odată ce funcția BLUETOOTH a fost activată pe dispozitivul cu BLUETOOTH care a fost conectat la difuzor printr-o conexiune BLUETOOTH, dispozitivul cu BLUETOOTH este conectat din nou la difuzor prin simpla apăsare a butonului(alimentare)/PAIRING.

 • Pentru detalii privind utilizarea unui dispozitiv cu BLUETOOTH, consultați instrucțiunile de utilizare ce însoțesc dispozitivul cu BLUETOOTH.

Notă

 • Modul de asociere a difuzorului este eliberat după aproximativ 5 minute și indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește lent. Cu toate acestea, atunci când informațiile de asociere nu sunt stocate în difuzor, precum setările din fabrică, modul de asociere nu este eliberat. Dacă modul de asociere este eliberat înainte de terminarea procesului, repetați de la pasul.

 • Cheia de acces a difuzorului este „0000”. Când este setată o altă cheie de acces în afară de „0000” pe dispozitivul cu BLUETOOTH, nu se poate realiza asocierea cu difuzorul.

 • Odată ce dispozitivele cu BLUETOOTH sunt asociate, nu este nevoie să le asociați din nou, cu excepția următoarelor cazuri:

  • Informațiile de asociere care au fost șterse după reparații etc.

  • Difuzorul este deja asociat cu 8 dispozitive și un alt dispozitiv trebuie să fie asociat.

   Difuzorul trebuie să fie asociat cu până la 8 dispozitive. Dacă un nou dispozitiv este asociat după ce 8 dispozitive au fost deja asociate, dispozitivul care a fost asociat cel mai devreme se înlocuiește cu unul nou.

  • Informațiile despre asocierea cu difuzorul au fost șterse din dispozitivul cu BLUETOOTH.

  • Difuzorul este inițializat.

   Toate informațiile de asociere vor fi șterse. Dacă inițializați difuzorul, este posibil să nu puteți conecta iPhone/iPod touch sau computerul. În acest caz, ștergeți informațiile de asociere ale difuzorului din iPhone/iPod touch sau computer și apoi efectuați din nou procedura de asociere.

 • Difuzorul poate fi asociat cu mai multe dispozitive, dar poate reda muzică numai de la câte un singur dispozitiv asociat.

 • Când este conectat un cablu audio la mufa AUDIO IN a difuzorului, în timp ce difuzorul și dispozitivul BLUETOOTH au fost conectate prin conexiunea BLUETOOTH, sunetul de la dispozitivul BLUETOOTH nu este transmis prin difuzor (funcția hands-free este disponibilă). Pentru a asculta muzică de pe dispozitivul BLUETOOTH, deconectați cablul audio de la mufa AUDIO IN a difuzorului.