Ascultarea muzicii de pe un dispozitiv audio portabil etc.

Puteți utiliza difuzorul prin conectarea unui dispozitiv audio portabil etc., la difuzor folosind un cablu audio (disponibil în comerț).

 1. Conectați un dispozitiv la mufa AUDIO IN cu un cablu audio (disponibil în comerț).

  Pentru conectare, utilizați un cablu audio cu un mufă stereo mini (fără rezistență)*1 la ambele capete.

  *1 Dacă utilizați un cablu audio (cu mufe stereo mini) cu rezistență semnificativă, sunetul poate fi mai mic. Prin urmare, asigurați-vă că utilizați un cablu (cu mufe stereo mini) fără rezistență.

 2. Porniți difuzorul.

  Indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește lent*2 în albastru.

  *2 Dacă dispozitivul BLUETOOTH care a fost conectat anterior este în apropiere, difuzorul poate fi conectat la dispozitiv automat, iar apoi indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) se poate aprinde.

 3. Opriți și porniți redarea pe dispozitivul conectat.
 4. Ajustați volumul la un nivel moderat pe dispozitivul conectat.
 5. Apăsați butoanele –/+ (volum) pentru a regla volumul.

  Când apăsați butoanele –/+ (volum), indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește o dată. Când setați volumul la nivel maxim sau minim în difuzor, indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește de 3 ori.

Sugestie

 • Când nu puteți auzi sunetul, măriți volumul de pe dispozitivul conectat.

 • Când conexiunea BLUETOOTH este activă între difuzor și un telefon mobil (smartphone/iPhone) prin HFP/HSP, puteți utiliza funcția hands-free în timp ce ascultați muzică de la un dispozitiv audio portabil etc. care este conectat la mufa AUDIO IN a difuzorului.

Notă

 • Când conectați un cablu audio la mufa AUDIO IN, ieșirea de la dispozitivul conectat la mufa AUDIO IN are prioritate și nu veți auzi sunetul de la dispozitivul BLUETOOTH. Indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) se aprinde sau clipește în albastru pentru a indica starea BLUETOOTH.

 • Când conectați un dispozitiv audio portabil la mufa AUDIO IN și redați muzică, nu puteți utiliza butoanele de pe difuzor pentru a efectua operații, cum ar fi suspendarea redării, trecerea la începutul melodiei următoare, și saltul la începutul melodiei curente.

 • Nu utilizați mufa AUDIO IN în locuri în care sunt posibile împroșcări cu apă.

 • Nu uitați să închideți capacul complet cu marcajulorientat în sus după deconectarea cablului audio de la difuzor.