Primirea unui apel

Vă puteți bucura de apeluri hands-free cu un telefon mobil BLUETOOTH care acceptă profilul BLUETOOTH HFP (Hands-free Profile) sau HSP (Headset Profile) prin conexiunea BLUETOOTH.

 • Dacă telefonul dvs. mobil BLUETOOTH acceptă și HFP, și HSP, setați-l pe HFP.

 • Operațiunile pot varia în funcție de numărul de telefon mobil BLUETOOTH. Consultați instrucțiunile de utilizare furnizate odată cu telefonul mobil.

Despre tonurile de apel

Când se primește un apel, redarea se suspendă și un ton de apel se va auzi prin difuzor.

Tonul de apel variază în următoarele moduri, în funcție de telefonul dvs. mobil cu BLUETOOTH.

 • Tonul de apel setat în difuzor

 • Tonul de apel setat în telefonul mobil cu BLUETOOTH

 • Tonul de apel setat în telefonul mobil cu BLUETOOTH doar pentru o conexiune BLUETOOTH

 1. Conectați difuzorul cu un telefon mobil cu BLUETOOTH.

  Indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) se aprinde în albastru când conexiunea prin BLUETOOTH este stabilită.

  În timpul utilizării funcției Adăugare difuzor

  Conectați-vă la difuzorul în care indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) se aprinde în albastru. În următorii pași și următoarele operațiuni din timpul unui apel hands-free, acționați difuzorul care este conectat la telefonul mobil cu BLUETOOTH.

 2. Apăsați butonul(redare)/(apel) când primiți un apel.

  Vorbiți în microfonul difuzorului.

  Când se primește un apel, redarea se suspendă și un ton de apel se aude prin difuzor.

  Dacă niciun ton de apel nu se aude prin difuzor, este posibil ca difuzorul să nu fi fost conectat cu un telefon mobil cu BLUETOOTH, care să dispună de HFP sau HSP. Verificați starea conexiunii de pe telefonul mobil cu BLUETOOTH.

 3. Ajustați volumul prin apăsarea butoanelor –/+ (volum) de pe difuzor sau prin operarea telefonului mobil cu BLUETOOTH.

  Când apăsați butoanele –/+ (volum) de pe difuzor sau ajustați volumul de pe telefonul mobil cu BLUETOOTH, indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește o dată.

  Când setați volumul la nivel maxim sau minim în difuzor, indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) clipește de 3 ori.

 4. Pentru a termina un apel, apăsați butonul(redare)/(apelare).

  Dacă înainte de apel ascultați muzică, redarea se va relua când se termină apelul. Dacă încheiați un apel prin acționarea telefonului mobil cu BLUETOOTH redarea se va relua de asemenea când se încheie apelul, dacă ascultați muzică înainte de apel.

Sugestie

 • Unele telefoane mobile cu BLUETOOTH dau prioritate utilizării telefonului propriu-zis în timpul primirii unui apel. În cazul conexiunii prin HFP sau HSP, comutați dispozitivul de apelare pe difuzor, acționându-vă telefonul mobil cu BLUETOOTH.

 • Dacă apelantul nu vă poate auzi sau de-abia vă aude vocea, vorbiți mai direct în microfonul difuzorului.

 • Volumul de redare a muzicii și apelare este setat în mod independent în difuzor.

Notă

 • Când folosiți funcția Adăugare difuzor, sunetul apelului telefonic este transmis doar din difuzorul unde indicatorul de alimentare/(BLUETOOTH) se aprinde în albastru.

 • În funcție de telefonul mobil cu BLUETOOTH, este posibil ca redarea să nu se suspende când primiți un apel.

 • Utilizați un telefon mobil cu BLUETOOTH la cel puțin 50 cm distanță de difuzor. Pot apărea paraziți dacă difuzorul și telefonul mobil cu BLUETOOTH sunt prea apropiate unul de celălalt.

 • Dacă este conectat un cablu audio la mufa AUDIO IN a difuzorului, nu puteți asculta muzică de pe dispozitivul BLUETOOTH. Cu toate acestea, dacă este activă conexiunea prin BLUETOOTH, funcția hands-free este disponibilă.

 • În funcție de modelul smartphone-ului dvs., sistemul de operare sau aplicațiile instalate, este posibil ca unele funcții de apelare hands-free să nu fie utilizate în mod corect.