Utilizarea funcției de asistare vocală (aplicația Google)

Prin utilizarea caracteristicii de aplicație Google care însoțește smartphone-ul Android, puteți vorbi în microfonul difuzorului pentru a utiliza smartphone-ul Android.

Următoarea secțiune explică modul de utilizare pentru aplicația Google.

 1. Selectați aplicația Google pentru [Assist App] în [Assist & Voice input].

  Pe smartphone-ul Android, selectați [Settings] - [Apps]. Va apărea o pictogramă tip roată dințată în colțul din dreapta sus al ecranului.

  Selectați pictograma tip roată dințată, [Default Apps] - [Assist & Voice input] - [Assist App], apoi setați [Assist App] pe aplicația Google.

  Operația de mai sus este un exemplu. Pentru detalii, consultați instrucțiunile de utilizare ce însoțesc smartphone-ul Android.

  Pentru detalii privind aplicația Google, consultați instrucțiunile de utilizare sau site-ul de asistență pentru smartphone-ul Android sau site-ul Google Play.

  Notă

  • Este posibil să fie necesară cea mai recentă versiune a aplicației.

  • Este posibil ca aplicația Google să nu fie activată din difuzor, în funcție de specificațiile smartphone-ului Android.

 2. Conectați difuzorul la smartphone-ul compatibil Android prin conexiunea BLUETOOTH.
 3. În timp ce difuzorul este conectat la smartphone-ul Android prin conexiunea BLUETOOTH și smartphone-ul Android Android este în așteptare sau redă muzică, apăsați prelungit butonul(redare)/(apelare) timp de aproximativ 3 secunde.

  Aplicația Google este activată și veți auzi sunetul de pornire.

 4. Efectuați o cerere către aplicația Google prin microfonul difuzorului.

  Pentru detalii despre aplicația Google, de exemplu privind aplicațiile compatibile cu Google, consultați instrucțiunile de utilizare furnizate cu smartphone-ul Android.

  După ce activați aplicația Google și a trecut o perioadă de timp fără solicitări, se va auzi un semnal sonor și aplicația Google va fi dezactivată.

Notă

 • Aplicația Google nu poate fi activată când spuneți „OK Google” prin microfonul difuzorului, chiar și dacă setarea [OK Google] a smartphone-ului Android este pornită.