A hangos segéd funkció (Google app) használata

Az Android-okostelefonon megtalálható Google app funkció használatával a headset bal és jobb mikrofonjába beszélve vezérelheti az Android-okostelefont.

 1. Adja meg a segéd és a hangbevitel beállításait a Google app rendszerében.

  Az Android-okostelefonon válassza a [Settings] - [Apps & notifications] - [Advanced] - [Default apps] - [Assist & voice input] lehetőséget, és adja meg az [Assist app] beállítást a Google app alkalmazáshoz.

  A fenti művelet csak példa. A részleteket az Android-okostelefon használati útmutatója tartalmazza.

  Megjegyzés: a Google app legújabb verziójára lehet szükség.

  A Google app alkalmazással kapcsolatos tudnivalókért tekintse meg a használati útmutatót, vagy látogasson el az Android-okostelefon támogatási webhelyére vagy a Google Play áruházba.

  Az Android-okostelefon műszaki adataitól függően előfordulhat, hogy a Google app nem aktiválható a headsetről.

 2. Csatlakoztassa a headsetet az Android rendszerű okostelefonhoz Bluetooth-kapcsolaton keresztül.
 3. Amikor az Android-okostelefon készenlétben van vagy zenét játszik le, tartsa az ujját 1 másodpercnél hosszabb ideig a headset érintésérzékelős vezérlőpanelén.

  A Google app aktiválódik.

 4. Kérjen valamit a Google apptól a headseten keresztül.

  A bal és jobb oldali egységeken lévő mikrofonok (A) helyét jelző illusztráció

  A: Mikrofonok (bal, jobb)


  További részleteket arról, hogy mely alkalmazásokkal használható a Google app, az Android-okostelefon használati útmutatójában talál.

  Ha a Google app aktiválása után egy adott ideig nem hangzik el hangutasítás, a funkció kikapcsol.

Megjegyzés

 • Ha az érintésérzékelős vezérlőpanel Google Assistant funkcióként van beállítva, a hangos segéd funkció (Google app) nem érhető el.
 • Ha az érintésérzékelős vezérlőpanel Amazon Alexa funkcióként van beállítva, a hangos segéd funkció (Google app) nem érhető el.
 • A Google app akkor sem aktiválható az „Ok Google” kimondásával, ha az Android-okostelefon „Ok Google” beállítása be van kapcsolva.
 • A hangos segéd funkció használatakor az Ön hangja a headset bal és jobb oldali mikrofonján keresztül hallható a headseten (önhang funkció). Ebben az esetben előfordulhat, hogy a környezeti hang vagy a headset működési hangja hallható a headseten, ez azonban nem utal meghibásodásra.
 • Az okostelefon műszaki adataitól vagy az alkalmazás verziójától függően előfordulhat, hogy a Google app nem aktiválható.
 • A Google app nem működik, ha olyan eszközhöz van csatlakoztatva, amely nem kompatibilis a hangos segéd funkcióval.