Hívás kezdeményezése

Kihangosított hívást folytathat a Bluetooth, HFP (Hands-free Profile) vagy HSP (Headset Profile) profilt támogató okostelefonokon vagy mobiltelefonokon Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

 • Ha az okostelefon vagy mobiltelefon a HFP és a HSP profilt is támogatja, állítsa a HFP profilra.
 • A működés módja az okostelefontól vagy mobiltelefontól függően változhat. Lásd az okostelefonhoz vagy a mobiltelefonhoz mellékelt kezelési útmutatót.
 • A csatlakoztatott eszköztől vagy a használt alkalmazástól függően előfordulhat, hogy a funkciók akkor sem működnek megfelelően, ha a headsettel próbálja őket működtetni.
 1. Csatlakoztassa a headsetet egy okostelefonhoz vagy mobiltelefonhoz Bluetooth-kapcsolaton keresztül.
 2. Indítson hívást az okostelefonon vagy a mobiltelefonon.

  A hívás kezdeményezésekor a tárcsahang a headsetből hallható.

  Ha zenehallgatás közben kezdeményez hívást, a lejátszás szünetel.

  Ha nem hallható tárcsahang a headsetből, az okostelefon vagy mobiltelefon segítségével váltsa át a hívó eszközt a headsetre, vagy úgy, hogy az ujját az eszköz átváltásáig az érintésérzékelős vezérlőpanelen tartja.

  A headseten gömb karakterisztikájú mikrofonok vannak. Beszéd közben nem kell azzal foglalkoznia, hogy milyen pozícióban áll a mikrofon.

 3. A hangerőt az érintésérzékelős vezérlőpanel segítségével szabályozhatja.
  • A hangerő növelése: többször egymás után pöccintsen felfelé, amíg a hangerő el nem éri a kívánt szintet.

  • A hangerő csökkentése: többször egymás után pöccintsen lefelé, amíg a hangerő el nem éri a kívánt szintet.

  • A hangerő folyamatos módosítása: pöccintsen felfelé vagy lefelé, majd tartsa lenyomva az ujját. Amikor elérte a kívánt hangerőszintet, engedje fel.

  Ha a hangerő eléri a maximális vagy minimális értéket, figyelmeztető hangjelzés hallható.

 4. A telefonhívás befejezéséhez koppintson kétszer gyorsan (kb. 0,4 másodperces időközzel) az érintésérzékelős vezérlőpanelre.

  Ha a hívásra zenehallgatás közben került sor, a zenelejátszás a hívás befejezése után automatikusan folytatódik.

Tipp

 • A hívások hangereje csak a telefonbeszélgetések közben állítható be.
 • A hívás és a zenehallgatás alatt a hangerő egymástól függetlenül állítható. A hívás hangerejének módosítása nem változtatja meg a zenelejátszás hangerejét, és fordítva.

Megjegyzés

 • A csatlakoztatott eszköztől vagy a használt lejátszási alkalmazástól függően előfordulhat, hogy ha zenehallgatás közben kezdeményez hívást, a hívás befejezése után a lejátszás nem fog automatikusan folytatódni.
 • Az okos- vagy mobiltelefonokat a headsettől legalább 50 cm távolságban használja. Zajt eredményezhet, ha az okostelefon vagy a mobiltelefon túl közel van a headsethez.
 • Az Ön hangja a headset bal és jobb oldali mikrofonján keresztül hallható a headseten (önhang funkció). Ebben az esetben előfordulhat, hogy a környezeti hang vagy a headset működési hangja hallható a headseten, ez azonban nem utal meghibásodásra.