A headset csatlakoztatása egyszerre 2 eszközhöz (többpontos kapcsolódás)

Ha a [Connect to 2 devices simultaneously] be van kapcsolva a „Sony | Headphones Connect” alkalmazásban, a headset egyszerre 2 eszközhöz is csatlakozhat Bluetooth-kapcsolattal, ami a következőket teszi lehetővé.

 • Várakozás bejövő hívásra 2 okostelefonon
  A headsettel hallgathatja az egyik okostelefonon lejátszott zenét, mindkét okostelefonon várhat hívást, és a bejövő hívásokat fogadni is tudja.

 • Zenelejátszás 2 eszközről felváltva
  Felváltva hallgathat zenét a két eszközről, anélkül, hogy a Bluetooth-kapcsolatot újra kéne csatlakoztatnia.

A headset csatlakoztatása egyszerre 2 eszközhöz Bluetooth-kapcsolattal

A csatlakoztatás előtt győződjön meg arról, hogy a „Sony | Headphones Connect” alkalmazás telepítve van a 2 eszköz valamelyikén.

 1. Párosítsa a headsetet mind a 2 eszközzel (külön-külön).
 2. A „Sony | Headphones Connect” alkalmazást tartalmazó eszközön létesítsen Bluetooth-kapcsolatot a headsettel.
 3. Kapcsolja be a „Sony | Headphones Connect” alkalmazás [Connect to 2 devices simultaneously] beállítását.
 4. A második készüléken létesítsen Bluetooth-kapcsolatot a headsettel.

Ha a 2 eszköz és a headset között létrejött a Bluetooth-kapcsolat, egy másik párosított eszközt is lehet csatlakoztatni Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

Ha megpróbál Bluetooth-kapcsolatot létrehozni a headsettel a harmadik eszközről, a legutóbb zenelejátszásra használt eszközzel fennálló Bluetooth-kapcsolat megmarad, a másik eszköz Bluetooth-kapcsolata pedig meg fog szakadni. Ezt követően létrejön a Bluetooth-kapcsolat a headset és a harmadik eszköz között.

Zenelejátszás a headseten, ha 2 eszköz van Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztatva

 • Amikor a headsetről indítja el a zenelejátszást, a legutóbb lejátszásra használt eszközről fog szólni a zene.
 • Ha a másik eszközről szeretne zenét lejátszani, állítsa le a lejátszást az eszközön, amelyről a zene szól, és indítsa el a másikon.
  Ha a második eszközön úgy indítja el a lejátszást, hogy az első eszközön még nem állította le, a headseten keresztül továbbra is az első eszközön lejátszott zene lesz hallható. Ha ilyenkor leállítja a lejátszást az első eszközön, a headsetben a második eszközről lejátszott zene szólal meg.

Telefonálás, ha a headset 2 eszközhöz van Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztatva

 • Ha a headset egyszerre 2 okostelefonhoz vagy valamilyen hasonló készülékhez csatlakozik Bluetooth-kapcsolattal, mindkét eszköz készenléti állapotban van.
 • Ha bejövő hívás érkezik az első eszközre, megszólal a csengőhang a headsetben.
  Ha a második eszközre befut egy bejövő hívás, miközben a headseten egy másik már folyamatban van, az új hívás csengőhangja a második eszközön fog szólni. Ha az első eszközön befejezi a hívást, a második eszköz csengőhangja a headseten keresztül lesz hallható.