Csatlakozás párosított Bluetooth-eszközhöz

 1. Kapcsolja be a headsetet.

  Nyomja le és tartsa lenyomva a (bekapcsoló) gombot körülbelül 2 másodpercig.

  Egy értesítési hang jelzi, hogy a headset be van kapcsolva.A jelzőfény (kék) azután is villog, miután elvette az ujját a gombról.

  Ha a headset automatikusan csatlakozik a legutóbb csatlakoztatott eszközhöz, egy értesítési hang jelzi, hogy létrejött a kapcsolat.

  Ellenőrizze a csatlakozás állapotát a Bluetooth-eszközön. Ha nem csatlakozik, folytassa a 2 . lépéssel.

 2. Létesítsen Bluetooth-kapcsolatot a Bluetooth-eszközről.

  A Bluetooth-eszközön végrehajtható műveletek leírását a Bluetooth-eszközhöz mellékelt használati útmutató tartalmazza. Ha csatlakoztatva van, egy értesítési hang jelzi, hogy létrejött a kapcsolat.

Tipp

 • A fenti művelet csak példa. A további részleteket a Bluetooth-eszköz mellékelt kezelési útmutatója tartalmazza.

Megjegyzés

 • Csatlakozáskor a következő jelenhet meg a kapcsolódó eszközön: [WH-1000XM5], [LE_WH-1000XM5] vagy mindkettő. Ha mindkettő, vagy a(z) [WH-1000XM5] jelenik meg, válassza ki a(z) [WH-1000XM5] elemet. Az [LE_WH-1000XM5] kijelzés esetén válassza az [LE_WH-1000XM5] elemet.
 • Ha az utoljára csatlakoztatott Bluetooth-eszköz közel van a headsethez, akkor lehetséges, hogy a headset bekapcsolásakor az automatikusan csatlakozik az eszközhöz. Ebben az esetben tiltsa le a Bluetooth funkció működését a legutóbb csatlakoztatott eszközön, vagy kapcsolja ki a készüléket.
 • Ha nem tudja csatlakoztatni Bluetooth-eszközét a headsethez, törölje a headset párosítási információit a Bluetooth-eszközről, majd hajtsa végre újból a párosítást. A Bluetooth-eszközön végrehajtható műveletek leírását a Bluetooth-eszközhöz mellékelt használati útmutató tartalmazza.