Videóhívás kezdeményezése számítógépen

Amikor videóhíváson vesz részt a számítógépén, vezeték használata nélkül beszélhet a headsetjén.

 1. Csatlakoztassa a headsetet a számítógéphez Bluetooth-kapcsolaton keresztül.
 2. Indítsa el a videóhívásokat bonyolító alkalmazást a számítógépén.
 3. Ellenőrizze a videóhívásokat bonyolító alkalmazás beállításait (*).
  • Amikor videóhíváson vesz részt a számítógépén, a videóhívási kapcsolatokat (HFP/HSP) válassza a zenelejátszási kapcsolatok (A2DP) helyett. Ha zenelejátszási kapcsolatokat választ ki, előfordulhat, hogy a videóhívás nem lesz elérhető.
  • A hangszóró beállításainál válassza ki a videóhívási kapcsolatokat [Headset (WH-1000XM5 Hands-Free)] (**). (A [Headphones (WH-1000XM5 Stereo)] (**) zenelejátszási kapcsolatokhoz használható.)
  • A mikrofon beállításainál válassza ki a videóhívási kapcsolatokat [Headset (WH-1000XM5 Hands-Free)] (**).
   Ha a mikrofon nincs beállítva, a Speak-to-Chat üzemmód bekapcsol, amikor a headset észleli a headset viselőjének beszédét, és a headset hangja le van némítva.
  • A videóhívásokat bonyolító alkalmazástól függően előfordulhat, hogy a videóhívási kapcsolatok [Headset (WH-1000XM5 Hands-Free)] (**) vagy zenelejátszási kapcsolatok [Headphones (WH-1000XM5 Stereo)] (**) nem választhatók ki a hangszóró vagy mikrofon beállításainál, és csak a [WH-1000XM5] jelenik meg. Ebben az esetben válassza a következőt: [WH-1000XM5].
  • A gyakori kérdéseket és válaszokat az ügyféltámogatási webhelyen találja.

  *A videóhívásokat bonyolító alkalmazástól függően előfordulhat, hogy ez a funkció nem érhető el.

  **A számítógéptől vagy a videóhívásokat bonyolító alkalmazástól függően a nevek eltérőek lehetnek.

Tipp

Megjegyzés

 • Ha a Speak-to-Chat engedélyezve van, és a mikrofon nincs megfelelően beállítva, hang észlelésekor a Speak-to-Chat üzemmód bekapcsol, és előfordulhat, hogy a headset hangja el lesz némítva.
 • A videóhívásokat bonyolító alkalmazástól függően előfordulhat, hogy a mikrofon beállításai nem érhetők el. Ebben az esetben tiltsa le a Speak-to-Chat funkciót. A letiltásához helyezze 2 ujját az érintésérzékelős vezérlőpanelre, és tartsa rajta, amíg meg nem hallja a következő hangos útmutatást: „Speak-to-chat deactivated” (Beszélgetés üzemmód inaktiválva).
 • A használt számítógéptől vagy alkalmazástól függően előfordulhat, hogy a headset nem működik megfelelően a videóhívás során. Lehetséges, hogy ez a számítógép újraindításával orvosolható.