Verbinden met een gekoppeld Bluetooth-apparaat

 1. Schakel de headset in.

  Houd de -knop ongeveer 2 seconden ingedrukt.

  Controleer nadat u de knop loslaat of de indicator (blauw) knippert. U krijgt het gesproken bericht "Power on" (inschakelen) te horen.

  Als u de headset inschakelt en deze automatisch verbinding gemaakt heeft met het apparaat dat als laatste verbonden was, krijgt u het gesproken bericht "BLUETOOTH connected" (BLUETOOTH verbonden) te horen.

  Controleer de verbindingsstatus op het Bluetooth-apparaat. Ga naar stap 2 als er geen verbinding is.

 2. Maak vanaf het Bluetooth-apparaat verbinding via Bluetooth.

  Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het Bluetooth-apparaat voor meer informatie. Wanneer de verbinding gemaakt is, krijgt u het gesproken bericht "BLUETOOTH connected" (BLUETOOTH verbonden) te horen.

Hint

 • De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het Bluetooth-apparaat voor meer informatie.

Opmerking

 • Als het laatst aangesloten Bluetooth-apparaat in de buurt van de headset wordt geplaatst, kan de headset automatisch verbinding maken met het apparaat door de headset gewoon in te schakelen. In dit geval deactiveert u de Bluetooth-functie op het Bluetooth-apparaat of schakelt u het apparaat uit.
 • Als u uw Bluetooth-apparaat niet met de headset kan verbinden, deactiveert u de koppeling op uw Bluetooth-apparaat en voert u de koppeling opnieuw uit. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het Bluetooth-apparaat voor meer informatie.
 • Indien de koppelingsinformatie voor de headset op het verbonden apparaat is verwijderd, kan de headset mogelijk in de koppelingsmodus terechtkomen als u de headset inschakelt.