Verbinden met een gekoppelde Android-smartphone

 1. Ontgrendel het scherm van de Android-smartphone als het vergrendeld is.
 2. Schakel de headset in.

  Houd de -knop ongeveer 2 seconden ingedrukt.

  Controleer nadat u de knop loslaat of de indicator (blauw) knippert. U krijgt het gesproken bericht "Power on" (inschakelen) te horen.

  Als u de headset inschakelt en deze automatisch verbinding gemaakt heeft met het apparaat dat als laatste verbonden was, krijgt u het gesproken bericht "BLUETOOTH connected" (BLUETOOTH verbonden) te horen.

  Controleer de verbindingsstatus op de Android-smartphone. Ga naar stap 3 als er geen verbinding is.

 3. Geef de apparaten weer die gekoppeld zijn met de smartphone.
  1. Selecteer [Setting] — [Bluetooth].

  2. Raak [] naast [Bluetooth] aan om de Bluetooth-functie in te schakelen.

 4. Raak [WH-CH400] aan.

  U krijgt het gesproken bericht "BLUETOOTH connected" (BLUETOOTH verbonden) te horen.

Hint

 • De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw Android-smartphone voor meer informatie.

Opmerking

 • Als het laatst aangesloten Bluetooth-apparaat in de buurt van de headset wordt geplaatst, kan de headset automatisch verbinding maken met het apparaat door de headset gewoon in te schakelen. In dit geval deactiveert u de Bluetooth-functie op het Bluetooth-apparaat of schakelt u het apparaat uit.
 • Als u uw smartphone niet met de headset kunt verbinden, deactiveert u de koppeling op uw smartphone en voert u de koppeling opnieuw uit. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw smartphone voor meer informatie.
 • Indien de koppelingsinformatie voor de headset op de smartphone is verwijderd, kan de headset mogelijk in de koppelingsmodus terechtkomen als u de headset inschakelt.