De functie voor gesproken hulp gebruiken (Google app)

Door gebruik te maken van de Google app-functie op een Android-smartphone, kunt u in de microfoon van de headset spreken om de Android-smartphone te bedienen.

 1. Configureer de hulp- en spraakinvoerinstellingen in de Google app.

  Selecteer [Settings] — [Apps] op de Android-smartphone en selecteer vervolgens het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
  Selecteer vervolgens [Default Apps] — [Assist & Voice input] — [Assist App] en stel vervolgens Google app in bij [Assist App].

  De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de Android-smartphone voor meer informatie.

  Opmerking: mogelijk is de meest recente versie van de app vereist.

  Raadpleeg de gebruiksaanwijzing of de ondersteuningswebsite van de Android-smartphone of de website van Google Play voor meer informatie over de Google app.

  Afhankelijk van de technische gegevens van de Android-smartphone wordt de Google app mogelijk niet geactiveerd vanaf de headset.

 2. Verbind de headset via Bluetooth met de Android-smartphone.
 3. Wanneer de stand-bystand geactiveerd is op de Android-smartphone of er muziek op wordt afgespeeld, drukt u twee keer binnen 0,5 seconden op de -knop om de Google app te activeren.

  De Google app wordt geactiveerd en u hoort het opstartgeluid.

 4. Stel de Google app een vraag via de microfoon van de headset.

  Meer informatie over de Google app (bv. apps die werken met de Google app) vindt u in de gebruiksaanwijzing van de Android-smartphone.

  Als er na het activeren van de Google app gedurende een bepaalde tijd geen vragen gesteld worden, wordt de Google app gedeactiveerd.

Opmerking

 • De Google app kan niet geactiveerd worden door "Ok Google" te zeggen in de microfoon van de headset, zelfs niet wanneer de instelling [Ok Google] van de Android-smartphone ingeschakeld is.