Verbinden met een gekoppelde computer (Windows 7)

Voordat u begint, controleert u de volgende punten:

 • Afhankelijk van de computer moet u de ingebouwde Bluetooth-adapter inschakelen. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw computer om na te gaan of er al dan niet een Bluetooth-adapter ingebouwd is en hoe u deze kunt inschakelen.
 1. Wek de computer uit de slaapstand.
 2. Schakel de headset in.

  Houd de -knop ongeveer 2 seconden ingedrukt.

  Controleer nadat u de knop loslaat of de indicator (blauw) knippert. U krijgt het gesproken bericht "Power on" (inschakelen) te horen.

  Als u de headset inschakelt en deze automatisch verbinding gemaakt heeft met het apparaat dat als laatste verbonden was, krijgt u het gesproken bericht "BLUETOOTH connected" (BLUETOOTH verbonden) te horen.

  Gebruik de computer om na te gaan of er verbinding gemaakt is. Als dit niet het geval is, gaat u verder met stap 3.

  Als de computer verbinding gemaakt heeft met het Bluetooth-apparaat dat als laatste verbonden was, verbreekt u de verbinding en gaat u verder met de volgende stap.

 3. Selecteer de headset met behulp van de computer.
  1. Klik op de knop [Start] en vervolgens op [Devices and Printers].
  2. Dubbelklik op [WH-CH400] van het apparaat.

  3. Klik op [Listen to Music].

Hint

 • De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw computer voor meer informatie.

Opmerking

 • Als de geluidskwaliteit voor het afspelen van muziek laag is, moet u controleren of de functie die verbindingen voor het afspelen van muziek ondersteunt (A2DP), beschikbaar is op uw computer. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw computer voor meer informatie.
 • Als het laatst aangesloten Bluetooth-apparaat in de buurt van de headset wordt geplaatst, kan de headset automatisch verbinding maken met het apparaat door de headset gewoon in te schakelen. In dit geval deactiveert u de Bluetooth-functie op het Bluetooth-apparaat of schakelt u het apparaat uit.
 • Als u uw computer niet met de headset kunt verbinden, deactiveert u de koppeling op uw computer en voert u de koppeling opnieuw uit. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw computer voor meer informatie.
 • Indien de koppelingsinformatie voor de headset op de computer is verwijderd, kan de headset mogelijk in de koppelingsmodus terechtkomen als u de headset inschakelt.