Start af Spilforbedring-appen

Spilforbedring-appen gør det meget nemmere at spille spil med forskellige funktioner. Når du spiller et spil, kan du forbedre mikrofonens lydkvalitet ved stemmechat med et VR-headset efter din mikrofontype. Du kan justere farverne, visningseffekterne for vist indhold og lyde og meget mere.

De hentede spil gemmes automatisk i appen Spilforbedring, og du kan hurtigt starte spillene fra Mine spil.

 1. Søg efter og tap på (Ikon for spilforbedring).

Skærmoversigt

Billede, der viser, hvor hver funktion er placeret i menuen Spilforbedring. Øverste højre område fra venstre mod højre, 1 og 2. Øverste område, 3. Midterområde, 4.

 1. Tilføj nye spil manuelt.
 2. Indstillinger for Spilforbedring
 3. Anbefales – Der vises en introduktion til Spilforbedring-funktioner og anbefalede spil.
 4. Mine spil

  Hentede spil vises automatisk. Tap på et ikon for et spil for at starte spillet.

  Du kan få vist et skærmbillede eller en video, der er taget med appen Spilforbedring, ved at tappe på (Ikon for spilprofil).


Sådan gemmer du spilikoner

Du kan gemme og administrere alle spilapps samlet i Mine spil. Spilikoner, du gemmer på Spilforbedring-appskærmen, skjules fra startskærmen og appskuffen.

 1. Tap på (Ikon for indstillinger for Spilforbedring), og tap derefter på kontakten [Gem spilikoner] for at aktivere funktionen.

Tip!

 • Sørg for, at du ikke har ændret startskærmen fra [Xperia Startskærm], og at (Ikon for spilforbedring) er placeret på startskærmen, hvis spilikoner ikke kan gemmes.