A hangvezérlés funkció használata (Google alkalmazás)

A Google alkalmazás funkciója Android rendszerű okostelefonok része, segítségével a hangszóró mikrofonjába mondott hangutasításokkal vezérelheti az Android rendszerű okostelefont.

A következő rész ismerteti a Google alkalmazás használatát.

 1. Válassza ki a Google alkalmazást az [Assist App] beállításként az [Assist & Voice input] részben.

  Android okostelefonon válassza a [Settings] - [Apps & notifications] - [Advanced] - [Default apps] - [Assist & Voice input] elemet, és válassza a Google alkalmazást az [Assist App] részben.

  A fenti művelet egy példa. Részleteket az Android okostelefonhoz mellékelt kezelési útmutatóban talál.

  A Google alkalmazással kapcsolatos további részleteket az Android okostelefon kezelési útmutatójában vagy a Google Play weboldalain találhat.

  Megjegyzés

  • Lehet, hogy az alkalmazás legfrissebb verziójára lesz szükség.

  • Lehet, hogy a Google alkalmazás nem lesz aktiválható a hangszóróból az Android okostelefon műszaki jellemzőitől függően.

 2. Csatlakoztassa a hangszórót az Android okostelefonhoz BLUETOOTH csatlakozás útján.
 3. Amíg a hangszóró Android okostelefonhoz csatlakozik BLUETOOTH kapcsolat útján, és az Android okostelefon készenléti módban van vagy zenét játszik le, nyomja meg és tartsa lenyomva a (lejátszás)/(hívás) gombot kb. 3 másodpercig.

  A Google alkalmazás aktiválódik, és elhangzik a kezdőhang.

 4. Adjon utasítást a Google alkalmazásnak a hangszóró mikrofonján keresztül.

  A Google alkalmazás használatával kapcsolatos további részleteket, például a Google alkalmazás által támogatott alkalmazásokat az Android okostelefonhoz mellékelt kezelési útmutatóban találja.

Megjegyzés

 • A Google alkalmazás nem aktiválható az „OK Google” utasítást a hangszóró mikrofonjába mondva, még akkor sem, ha az Android okostelefon [OK Google] beállítása engedélyezve van.