Egy USB eszköz, például okostelefon vagy iPhone töltése

Ha fel kíván tölteni egy USB eszközt, például okostelefont vagy iPhone eszközt, USB útján a hangszóróhoz csatlakoztathatja. A beépített akkumulátor energiával láthatja el az USB eszközt akkor is, ha a hangszóró nincs a fali csatlakozóaljzathoz csatlakoztatva.

 1. Csatlakoztasson egy USB eszközt, például okostelefont vagy iPhone eszközt a DC OUT ONLY porthoz (USB) egy (kereskedelmi forgalomban kapható) USB kábellel.

  Ha a hangszórót fali csatlakozóaljzathoz csatlakoztatja, automatikusan megkezdődik a csatlakoztatott USB eszköz töltése.

  Ha a hangszórót csak a beépített akkumulátor táplálja, a folytassa a szám - 2 lépéssel.

 2. Kapcsolja be a hangszórót.

  A (tápellátás) jelzőfény világítani kezd zöld fénnyel, és a hangszóró elkezdi energiával ellátni a csatlakoztatott USB eszközt az akkumulátora töltéséhez.

Megjegyzés

 • Ha a hangszóró más eszközt lát el energiával, az automatikus kikapcsolás (Auto Standby) funkció kikapcsol.

 • Amikor a hangszórót csak az újratölthető beépített akkumulátor táplálja, a csatlakoztatott USB eszköz tápellátása megszakad, ha a hangszórót kikapcsolja.

 • Ha a CHARGE jelzőfény lassan villog, a beépített akkumulátor gyenge, és fel kell tölteni. Ebben az állapotban a hangszóró nem tud energiát szolgáltatni a többi eszköznek.

 • A zenelejátszás nem érhető el USB kábelen keresztül.

 • Ne töltse a hangszóró beépített akkumulátorát olyan helyen, ahol víz fröccsenhet rá. A mellékelt USB Type-C® kábel és a kupak mögött lévő USB port nem védett víz, sem por ellen.

 • Miután az akkumulátor feltöltése után lecsatlakoztatja az USB kábelt a hangszóróról, mindig csukja be biztonságosan a kupakot. A kupaknak nagyon fontos szerepe van a víz- és porállóság megtartásában.