Egy eszközön lévő zene hallgatása BLUETOOTH csatlakozás útján

Egy BLUETOOTH eszközön lévő zenét akkor hallgathatja, és akkor kezelheti a hangszóróból BLUETOOTH csatlakozás útján, ha az támogatja az alábbi BLUETOOTH profilokat.

A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)

Lehetővé teszi a minőségi hang-tartalom lejátszását vezeték nélküli kapcsolattal.

AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)

Lehetővé teszi a hangerő szabályozását, valamint a lejátszást, szüneteltetést vagy a következő/aktuális zeneszám elejére ugrást.

A műveletek a BLUETOOTH eszköztől függően eltérhetnek. Olvassa el a BLUETOOTH eszközhöz mellékelt kezelési útmutatót is.

Megjegyzés

 • A lejátszás előtt győződjön meg arról, hogy a BLUETOOTH eszközön és a hangszórón mérsékelt hangerőszint van beállítva, hogy megelőzze a hangszóró által kiadott hirtelen erős hangot.

  A BLUETOOTH eszköztől függően lehet, hogy a hangszóró hangerőszintje nem állítható a BLUETOOTH eszközön, amíg az eszközön a lejátszás le van állítva/szünetel.

 1. Csatlakoztatása a hangszórót a BLUETOOTH eszközhöz.

  Amikor a BLUETOOTH kapcsolat létrejön, a hangszóróból felhangzik a hangos útmutató (BLUETOOTH connected (BLUETOOTH csatlakoztatva)), és a (BLUETOOTH) jelzőfény villogásról tartós világításra vált.

 2. Indítsa el a lejátszást a BLUETOOTH eszközön.
 3. Állítsa be a hangerőt a hangszóró –/+ (hangerő) gombjaival vagy a BLUETOOTH eszköz segítségével.

  Ha megnyomja a hangszóró –/+ (hangerő) gombját, vagy a BLUETOOTH eszközön változtatja a hangerőt, a (tápellátás) jelzőfény egyszer vagy 3-szor felvillan.

  A BLUETOOTH eszköztől függően lehet, hogy a hangszóró (tápellátás) jelzőfénye nem fog felvillanni, amikor a BLUETOOTH eszközön szabályozza a hangerőt.

  A lejátszás során az alábbi műveleteket végezheti el a hangszóró gombjaival.

  Szüneteltetés

  Szüneteltetéséhez nyomja meg a lejátszás során a (lejátszás)/(hívás) gombot. A szüneteltetés visszavonásához nyomja meg a gombot újra.

  Ugrás a következő zeneszám elejére

  A lejátszás során nyomja meg gyorsan kétszer a (lejátszás)/(hívás) gombot.

  Ugrás az aktuális vagy az előző zeneszám elejére*

  A lejátszás során nyomja meg gyorsan 3-szor a (lejátszás)/(hívás) gombot.

  * A fenti műveletek a használt BLUETOOTH eszköztől függően eltérhetnek.

Tipp

 • Amíg a hangszóró (kereskedelmi forgalomban kapható) USB hálózati tápegység segítségével fali csatlakozóaljzathoz van csatlakoztatva, a hangszóró beépített akkumulátora töltődhet akkor is, ha a hangszóró éppen zenét játszik le. Azonban az USB hálózati tápegység típusától vagy műszaki jellemzőitől vagy a hangszóró használatától függően lehet, hogy a teljes feltöltés sok időt vesz igénybe. Ha a hangszórót az akkumulátor töltése során is használni szeretné, halkítsa le a hangszórót, vagy kapcsolja ki, és a használata előtt hagyja teljesen feltöltődni az akkumulátort.

 • Ha a hangszórón eléri a maximális vagy minimális hangerőszintet, a (tápellátás) jelzőfény 3-szor felvillan.

Megjegyzés

 • Az Apple iOS eszközök esetében az egység kompatibilis az iOS 10.0 és újabb verzióival. A BLUETOOTH kapcsolat iOS 9.x vagy korábbi rendszerű eszközökkel nem lehetséges.

 • Ha a kommunikáció gyenge, lehet, hogy a BLUETOOTH eszköz nem reagál megfelelően a hangszórón végzett műveletekre.

 • Ha magas hőmérsékletű helyen használja, a hangerő csökkenhet a beépített akkumulátor védelme érdekében.

 • Ha a beépített akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, a hangszóró maximális hangerőszintje csökken.

 • A BLUETOOTH eszköztől függően lehet, hogy szabályozni kell a hangerőt, vagy a csatlakoztatott eszközön változtatni kell a hangkimenet beállítását.

 • A hangszóróhoz csatlakoztatott BLUETOOTH eszköztől, a kommunikációs környezettől vagy a használat körülményeitől függően zavar vagy a hang akadozása léphet fel.