A hangszóró nem tölthető fel

  • A (kereskedelmi forgalomban kapható) USB hálózati tápegység használata esetén győződjön meg arról, hogy az USB kábel biztonságosan csatlakoztatva van a hangszóróhoz és az USB hálózati tápegységhez. Ezután ellenőrizze, hogy az USB hálózati tápegység biztonságosan csatlakozik egy fali csatlakozóaljzathoz.

  • Ha (kereskedelmi forgalomban kapható) USB hálózati tápegységet használ, győződjön meg arról, hogy képes biztosítani legalább 1,5 A kimeneti áramerősséget. Használhat olyan USB hálózati tápegységet is, amely kimenő áramerőssége 500 mA vagy több és 1,5 A-nál kevesebb, de a teljes feltöltés sok időt (10 órát vagy többet) is igénybe vehet. Azt tanácsoljuk, hogy ilyen USB hálózati tápegység használata esetén kapcsolja ki a hangszórót az akkumulátor feltöltése előtt. Olyan USB hálózati tápegység használata esetén, amely kimeneti áramerőssége nem éri el a 500 mA-t, nem garantálható az akkumulátor töltése.

  • A hangszóró olyan USB hálózati tápegységeket támogat, amelyek képesek 1,5 A vagy 3,0 A kimeneti áramerősséget biztosítani. Ha 3,0 A kimeneti áramerősséget biztosító USB hálózati tápegységet használ az akkumulátor töltésére, mindig olyan USB Type-C® (USB szabvánnyal kompatibilis) kábelt használjon, amely támogatja a 3,0 A kimeneti áramerősséget. A mellékelt USB kábel legfeljebb 1,5 A kimeneti áramerősséget támogat. Más eszköz használatával nem garantálható az akkumulátor töltése. A töltési idő a környezeti hőmérséklettől és a hangszóró használatától függően eltérhet.

  • A hangszóró beépített akkumulátorát a hangszóróhoz csatlakoztatott USB kábelt USB töltő porttal felszerelt számítógéphez csatlakoztatva is feltöltheti. Azonban nem minden számítógépet tesztelték és igazolták a fenti eljárással, és az eljárás nem alkalmazható saját összeállítású számítógépekre.

  • Az USB hálózati tápegység típusától és műszaki adataitól függően előfordulhat, hogy ha nagy hangerővel használja a hangszórót, az újratölthető beépített akkumulátor maradék energiaszintje csökken, vagy a hangszóró kikapcsol akkor is, ha a hangszóró fali csatlakozóaljzathoz csatlakozik USB hálózati tápegység segítségével. Ez azonban nem utal hibás működésre. Ilyen esetben kapcsolja ki a hangszórót, és a használata előtt hagyja teljesen feltöltődni az akkumulátort.