Váltás az egyidejűleg csatlakoztatott BLUETOOTH eszközök között (többszörös eszközcsatlakoztatás)

A hangszóróhoz egyidejűleg 2 BLUETOOTH eszközt csatlakoztathat. Ha valamelyik eszköz megkezdi a lejátszást, miközben egy másik eszköz zenét játszik le, a hangszóró átváltja a kimenetet, és az újonnan csatlakoztatott eszköz hangját kezdi játszani.

 • A műveletek a BLUETOOTH eszköztől függően eltérhetnek. Az eszközök kombinációjától függően lehet, hogy az eszköz nem csatlakoztatható. Részleteket az eszközhöz mellékelt kezelési útmutatóban talál.

 1. A (tápellátás) gomb megnyomásával kapcsolja be a hangszórót.
 2. Párosítsa a hangszórót BLUETOOTH eszközökkel, például okostelefonokkal vagy iPhone eszközökkel.

  Egyszerre legfeljebb 2 BLUETOOTH eszközhöz kapcsolódhat A2DP/AVRCP útján.

  Amikor létrehozza a BLUETOOTH kapcsolatot, a hangszóróból felhangzik a hangos útmutató (BLUETOOTH connected (BLUETOOTH csatlakoztatva)).

Megjegyzés

 • A Sztereó pár funkció vagy a Bulicsatlakozás funkció használata esetén a többszörös eszközcsatlakozás nem használható.

 • A BLUETOOTH eszköztől függően előfordulhat, hogy nem fog tudni 2 BLUETOOTH csatlakozást létrehozni.

 • A többszörös eszközcsatlakozás nem kompatibilis a HFP (Hands-free Profile) és a HSP (Headset Profile) profillal. Ezért ha többszörös eszközcsatlakozást használ, nem használhatja a kéz nélküli funkciót.

 • A többszörös eszközcsatlakozás nem kompatibilis a HFP (Hands-free Profile) profillal. Tehát többszörös eszközcsatlakozás esetén a hangszóró akkumulátortöltöttsége nem jelenik meg az Android okostelefonon vagy az iPhone/iPod touch eszközön.

 • A többszörös eszközcsatlakozás funkciót nem kapcsolhatja ki.

A többszörös eszközcsatlakozás bontása

 • A (tápellátás) gomb megnyomásával kapcsolja ki a hangszórót.

 • Amikor kikapcsolja a BLUETOOTH funkciót a kívánt BLUETOOTH eszközön, vagy kikapcsolja az eszközt, a hangszóróból felhangzik a hangos útmutató (BLUETOOTH disconnected (BLUETOOTH szétkapcsolva)) és a hangszóró BLUETOOTH kapcsolata megszakad.