Csatlakoztatás NFC-kompatibilis eszközhöz One-touch funkcióval (NFC)

Ha megérinti a hangszórót egy NFC-kompatibilis eszközzel, például egy okostelefonnal, a hangszóró automatikusan bekapcsol, majd folytatja a párosítással és a BLUETOOTH kapcsolat létrehozásával.

Kompatibilis okostelefonok

NFC-kompatibilis okostelefonok telepített Android 4.1 vagy újabb rendszerrel

Kompatibilis WALKMAN® modellek

NFC-kompatibilis WALKMAN® modellek*

* Ha WALKMAN® eszköze kompatibilis azNFC funkcióval, még nem biztos, hogy BLUETOOTH kapcsolatot tud létrehozni hangszórójával One-touch technológia segítségével. A kompatibilis eszközökről további részleteket a WALKMAN® eszközhöz mellékelt kezelési útmutatóban talál.

NFC

Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi kis hatótávolságon belüli, különféle eszközök közötti vezeték nélküli kommunikációt, ideértve az okostelefonokat és IC címkéket is.

Az NFC funkciónak köszönhetően az adatátvitel – például a BLUETOOTH párosítása – egyszerűen megoldható az NFC-kompatibilis eszközök összeérintésével (az egyes eszközökön megjelölt N-jelnél).


A művelet megkezdése előtt tegye a következőket.

 • Állítsa le a lejátszást a eszközön.

 • Az eszközön és a hangszórón csökkentse a hangerőt, hogy megelőzze a hangszóró által kiadott hirtelen erős hangot. Az eszköztől függően az eszköz hangerőszintje szinkronizálódhat a hangszóróval.

 • Oldja fel a készüléken a képernyőzárat.

 1. Az eszközön kapcsolja be funkció az NFC funkciót és a BLUETOOTH funkciót.
 2. Érintse és tartsa a hangszóró N-jelű részét az eszköz N-jelű részéhez, amíg az eszköz nem reagál. (Ez néhány másodpercig is eltarthat.)

 3. A képernyőn látható utasítások szerint hozza létre a BLUETOOTH kapcsolatot.

  Amikor a BLUETOOTH kapcsolat létrejön, a hangszóróból felhangzik a hangos útmutató (BLUETOOTH connected (BLUETOOTH csatlakoztatva)), és a (BLUETOOTH) jelzőfény villogásról tartós világításra vált.

Tipp

 • A BLUETOOTH kapcsolat bontásához érintse és tartsa újra a hangszóró N-jelű részét az eszköz N-jelű részéhez.

  A hangszóróból felhangzik a hangos útmutató (BLUETOOTH disconnected (BLUETOOTH szétkapcsolva)), és a (BLUETOOTH) jelzőfény villogásról tartós világításra vált.

 • Ha nem tudja csatlakoztatni a hangszórót, próbálja meg a következőket.

  • Mozgassa az eszközt a hangszóró N-jelű része fölé lassan.

  • Ha az eszköz tokban van, távolítsa el a tokot.

 • A hangszóróhoz egyidejűleg 2 BLUETOOTH eszközt csatlakoztathat. Ha valamelyik eszköz megkezdi a lejátszást, miközben egy másik eszköz zenét játszik le, a hangszóró átváltja a kimenetet, és az új eszköz hangját kezdi játszani (többszörös eszközcsatlakozás).

Megjegyzés

 • Ha eszköze olyan típusú, amely mágneses erő hatására készenléti módba lép, lehet, hogy nem fog tudni csatlakozni NFC útján.

 • Ha a Sztereó pár funkciót vagy a Bulicsatlakozás funkciót használja, azt a hangszórót érintse meg, amely (BLUETOOTH) jelzőfénye villog. Az eszköz nem tud BLUETOOTH kapcsolatot létrehozni a hangszóróval, ha a (BLUETOOTH) jelzőfénye nem világít.

 • A Sztereó pár funkció vagy a Bulicsatlakozás funkció használata esetén a többszörös eszközcsatlakozás nem használható.