A hangvezérlés funkció használata (Siri)

A Siri funkció az iPhone/iPod touch rendszerek része, segítségével a hangszóró mikrofonjába mondott hangutasításokkal vezérelheti a iPhone/iPod touch eszközt.

A következő rész ismerteti a Siri használatát.

 1. Kapcsolja be a Siri funkciót.

  Az iPhone/iPod touch eszközön válassza a [Settings] - [Siri & Search] és engedélyezze a [Listen for “Hey Siri”] lehetőséget.

  A fenti művelet egy példa. Részleteket a iPhone/iPod touch eszközhöz mellékelt kezelési útmutatóban talál.

  A Siri funkcióval kapcsolatos további részleteket az iPhone/iPod touch kezelési útmutatójában vagy a támogatás weboldalain találhat.

 2. Csatlakoztassa hangszórót az iPhone/iPod touch eszközhöz BLUETOOTH kapcsolat útján.
 3. Míg a hangszóró csatlakozik az iPhone/iPod touch eszközhöz BLUETOOTH kapcsolat útján, és az iPhone/iPod touch készenléti módban van vagy zenét játszik le, nyomja meg és tartsa lenyomva a (lejátszás)/(hívás) gombot kb. 3 másodpercig.

  A Siri aktiválódik, és elhangzik a kezdőhang.

 4. Adjon utasítást Siri-nek a hangszóró mikrofonján keresztül.

  A Siri használatával kapcsolatos további részleteket, például a Siri által támogatott alkalmazásokat az iPhone/iPod touch eszközhöz mellékelt kezelési útmutatóban találja.

Megjegyzés

 • Az Apple iOS eszközök esetében az egység kompatibilis az iOS 10.0 és újabb verzióival. A BLUETOOTH kapcsolat iOS 9.x vagy korábbi rendszerű eszközökkel nem lehetséges.

 • A Siri nem aktiválható a „Hey Siri” utasítást a hangszóró mikrofonjába mondva, még akkor sem, ha az iPhone/iPod touch [Allow “Hey Siri”] beállítása engedélyezve van.