Ascultarea la Radio SiriusXM

Apăsați HOME și atingeți [SXM].

Pentru a vă activa abonamentul SiriusXM

Doar SiriusXM vă oferă mai mult din ceea ce vă place să ascultați, totul într-un singur loc. Aveți acces la peste 140 de canale, inclusiv muzică fără reclame și cele mai bune evenimente sportive, știri, discuții, comedie și divertisment. Bun venit în lumea radioului prin satelit. Sunt necesare un Tuner de conectare pentru vehicule SiriusXM și un abonament. Pentru informații suplimentare, vizitați
www.siriusxm.com


După instalarea Tunerului de conectare pentru vehicule SiriusXM și a antenei, apăsați HOME, apoi atingeți [SXM]. Ar trebui să auziți canalul de previzionare SiriusXM pe Canalul 1. După ce vă asigurați că puteți auzi canalul de previzionare, selectați Canalul 0 pentru a găsi ID-ul radio al radioului dumneavoastră. În plus, ID-ul radio este amplasat în partea de jos a Tunerului de conectare pentru vehicule SiriusXM și pe ambalajul acestuia. Veți avea nevoie de acest număr pentru a vă activa abonamentul. Notați numărul pentru referință.

Notă

  • ID-ul Radioului SiriusXM nu conține literele I, O, S sau F.


Pentru a afișa ID-ul Radioului SiriusXM

  1. Apăsați HOME și atingeți [SXM].
  2. Atingeți (opțiune), apoi selectați [Channel Direct Select].
  3. Introduceți [000], apoi atingeți [OK].


În SUA, puteți activa online sau apelând Serviciul de asistență pentru ascultători SiriusXM:

Pentru abonații din Canada, contactați:


Ca parte din procesul de activare, sateliții SiriusXM vor transmite un mesaj de activare către radioul dumneavoastră. Când radioul detectează că radioul a recepționat mesajul de activare, radioul afișează: [Subscription Updated Press Enter to Continue]. După abonare, puteți căuta canale din planul dumneavoastră de abonament.

Notă

  • De obicei, procesul de activare durează 10-15 minute, însă poate dura până la o oră.
  • Pentru a recepționa mesajul de activare, radioul trebuie pornit și trebuie să recepționeze semnalul SiriusXM.