Drepturi de autor

Sigla SiriusXM

SiriusXM-Ready® vă permite să ascultați muzică fără reclame, inclusiv sport, talk-show-uri, comedie și știri, toate într-un singur loc. (Este necesar un tuner de conectare SiriusXM și un abonament. Comercializat separat.) Pentru informații suplimentare, vizitați www.siriusxm.com.
Sirius, XM și toate marcajele și siglele asociate sunt mărci comerciale ale Sirius XM Radio Inc. Toate drepturile rezervate.


Marca verbală și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc., iar utilizarea acestor mărci de către Sony Corporation se realizează în baza unei licențe. Alte mărci comerciale și nume comerciale sunt cele ale respectivilor lor utilizatori.


Windows Media este fie o marcă comercială înregistrată, fie o marcă comercială a Microsoft Corporation în Statele Unite ale Americii și/sau în alte țări.


Acest produs este protejat de anumite drepturi de proprietate intelectuală deținute de Microsoft Corporation. Se interzice utilizarea sau distribuirea unor astfel de tehnologii în afara acestui produs fără a deține o licență de la Microsoft sau de la o filială autorizată a Microsoft.


Apple, iPhone și Lightning sunt mărci comerciale ale Apple Inc. înregistrate în SUA și în alte țări.
Apple CarPlay este marcă comercială a Apple Inc.


IOS este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Cisco în Statele Unite ale Americii și în alte țări și este utilizată sub licență.


Android, Android Auto, Google și Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.


WebLink este marcă comercială înregistrată a Abalta Technologies, Inc. în S.U.A. și marcă comercială în alte țări.


Termenii HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface şi sigla HDMI sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale HDMI Licensing Administrator, Inc. în Statele Unite şi în alte ţări.


ACEST PRODUS ESTE LICENȚIAT ÎN BAZA LICENȚEI PENTRU PORTOFOLIUL DE BREVETE VISUAL MPEG-4 PENTRU UTILIZARE PERSONALĂ ȘI NECOMERCIALĂ DE CĂTRE UN UTILIZATOR, ÎN SCOPUL DECODĂRII DE SEMNAL VIDEO ÎN CONFORMITATE CU STANDARDUL VISUAL MPEG-4 („MPEG-4 VIDEO”), SEMNAL CARE A FOST CODIFICAT DE CĂTRE UN CONSUMATOR ANGAJAT ÎNTR-O ACTIVITATE PERSONALĂ ȘI NECOMERCIALĂ ȘI/SAU A FOST OBȚINUT DE LA UN FURNIZOR VIDEO LICENȚIAT DE MPEG LA PENTRU A FURNIZA VIDEO MPEG-4.
NU SE ACORDĂ NICIO LICENȚĂ ȘI NICI NU SE VA PRESUPUNE EXISTENȚA VREUNEI LICENȚE IMPLICITE PENTRU NICIO ALTĂ UTILIZARE.
INFORMAȚII SUPLIMENTARE, INCLUSIV CELE LEGATE DE UTILIZĂRI ȘI LICENȚIERE ÎN SCOPURI PROMOȚIONALE, INTERNE ȘI COMERCIALE POT FI OBȚINUTE DE LA MPEG LA, LLC. CONSULTAȚI
HTTP://WWW.MPEGLA.COMToate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor aferenți.