Hívás kezdeményezése

Kihangosított hívást folytathat a Bluetooth, HFP (Hands-free Profile) vagy HSP (Headset Profile) profilt támogató okostelefonokon vagy mobiltelefonokon Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

 • Ha az okostelefon vagy mobiltelefon a HFP és a HSP profilt is támogatja, állítsa a HFP profilra.
 • A működés módja az okostelefontól vagy mobiltelefontól függően változhat. Lásd az okostelefonhoz vagy a mobiltelefonhoz mellékelt kezelési útmutatót.
 • Csak a hagyományos telefonhívások támogatottak. Az okostelefonos vagy számítógépes hívóalkalmazások nem támogatottak.
 1. Csatlakoztassa a headsetet egy okostelefonhoz vagy mobiltelefonhoz Bluetooth-kapcsolaton keresztül.
 2. Indítson hívást az okostelefonon vagy a mobiltelefonon.

  A hívás kezdeményezésekor a tárcsahang a headsetből hallható.

  Ha zenehallgatás közben kezdeményez hívást, a lejátszás szünetel.

  Ha nem hallható tárcsahang a headsetből, az okostelefon vagy mobiltelefon segítségével, vagy az ujját körülbelül 2 másodpercig a jobb vagy bal headsetegység érintésérzékelőjén tartva váltsa át a hívó eszközt a headsetre.

  Beszéljen a headseten lévő mikrofonba.

  A headseten lévő mikrofonok (A) helyét jelző illusztráció

  A: Mikrofonok (bal, jobb)

 3. A hangerő beállításához működtesse az okostelefont vagy a mobiltelefont.
 4. Ha befejezte a beszélgetést, koppintson kétszer a bal vagy a jobb egység érintésérzékelőjére (kb. 0,4 másodperces időközzel) a hívás befejezéséhez.

  Ha a hívásra zenehallgatás közben került sor, a zenelejátszás a hívás befejezése után automatikusan folytatódik.

Tipp

 • A headseten nem szabályozhatja a hangerőt hívás közben, még akkor sem, ha a hangerőszabályzás funkció hozzá lett rendelve az érintésérzékelőhöz. Állítsa be a hangerőt a csatlakoztatott eszközön. Ha a hangerőt nem tudja a csatlakoztatott eszközön beállítani, telepítse a „Sony | Music Center” okostelefon-alkalmazást, és az alkalmazásban állítsa be a hangerőt.
 • A hívás és a zenehallgatás alatt a hangerő egymástól függetlenül állítható. A hívás hangerejének módosítása nem változtatja meg a zenelejátszás hangerejét, és fordítva.
 • Kihangosított híváshoz elég csak ez egyik headsetegységet viselnie. Ha a másik egységet is behelyezi, miközben az egyiken beszél, a hívást mindkét egységgel folytathatja.

Megjegyzés

 • Az okos- vagy mobiltelefonokat a headsettől legalább 50 cm távolságban használja. Zajt eredményezhet, ha az okostelefon vagy a mobiltelefon túl közel van a headsethez.
 • Az Ön hangja a headset mikrofonján keresztül lesz hallható a headseten (önhang funkció). Ebben az esetben előfordulhat, hogy a környezeti hang vagy a headset működési hangja hallható a headseten, ez azonban nem utal meghibásodásra.