Csak ez egyik headsetegység viselése

Megteheti, hogy csak az egyik egységet távolítja el a töltőtokból, és külön használja.
Ilyen esetben csak a töltőtokból kivett egység kapcsol be.

A másik egység felhelyezésekor

Automatikusan létrejön a kapcsolat a bal és a jobb oldali egység között, és a headset mindkét egységén hallható lesz a zene vagy más hangkimenet.


A hangos útmutatás bemutatása

Ha csak a headset egyik egységét viseli, a viselt egységen keresztül fogja hallani a hangos útmutatást.
Bizonyos esetekben a hangos útmutatás csak a headset bal oldali egységéből hallható, miközben a bal és a jobb oldali egységet is viseli. Ha csak a jobb oldali egységet viseli, a hangos útmutatást minden esetben a jobb oldali egységen keresztül fogja hallani.


Funkciók hozzárendelése az érintésérzékelőkhöz

Az épp viselt egységtől függően előfordulhat, hogy a gyári beállításokkal egyes funkciók nem használhatók. Ilyen esetben a „Sony | Headphones Connect” alkalmazás használatával módosíthatja az érintésérzékelők hozzárendelt funkcióit.


Tipp

  • A Google Assistant funkció a headset bal vagy jobb oldali egységéhez is hozzárendelhető.
    Ha a Google Assistant funkció hozzá van rendelve a headsethez, és a headsetnek csak az egyik egységét kívánja használni, használja azt, amelyikhez a Google Assistant funkció hozzá van rendelve.
  • Az Amazon Alexa funkció a headset bal vagy jobb oldali egységéhez is hozzárendelhető.
    Ha az Amazon Alexa funkció hozzá van rendelve a headsethez, és a headsetnek csak az egyik egységét kívánja használni, használja azt, amelyikhez az Amazon Alexa funkció hozzá van rendelve.

Megjegyzés

  • Ha csak a headset egyik egységét viselve játszik le zenét vagy más sztereó hangkimenetet, csak a viselt egységnek megfelelő csatorna hangját fogja hallani. A bal és jobb oldali csatornák nem vonhatók össze monó hangzás létrehozása céljából.