Csatlakozás párosított Bluetooth-eszközhöz

 1. Távolítsa el a headsetet a töltőtokból.

  A headset automatikusan bekapcsol. Ellenőrizze, hogy a jelzőfények (kék) villognak-e.

 2. Helyezze be a headset egységeit a füleibe.

  Ha a headset automatikusan csatlakozott a legutóbb csatlakoztatott eszközhöz, a következő hangos útmutatás hallható a bal oldali egységből (vagy a jobb oldali egységből, ha csak a jobb oldali egységet viseli): „Bluetooth connected” (Bluetooth csatlakoztatva).

  Ellenőrizze a csatlakozás állapotát a Bluetooth-eszközön. Ha nem csatlakozik, folytassa a 3. lépéssel.

 3. Létesítsen Bluetooth-kapcsolatot a Bluetooth-eszközről.

  A Bluetooth-eszközön végrehajtható műveletek leírását a Bluetooth-eszközhöz mellékelt használati útmutató tartalmazza.

  Csatlakoztatáskor hangos útmutatás hallható a bal oldali egységből (vagy a jobb oldali egységből, ha csak a jobb oldali egységet viseli): „Bluetooth connected” (Bluetooth csatlakoztatva).

Tipp

 • A fenti művelet csak példa. A további részleteket a Bluetooth-eszköz mellékelt kezelési útmutatója tartalmazza.

Megjegyzés

 • Csatlakozáskor a következő jelenhet meg a kapcsolódó eszközön: [WF-SP800N], [LE_WF-SP800N] vagy mindkettő. Ha mindkettő, vagy a(z) [WF-SP800N] jelenik meg, válassza ki a(z) [WF-SP800N] elemet. Az [LE_WF-SP800N] kijelzés esetén válassza az [LE_WF-SP800N] elemet.
 • Ha az utoljára csatlakoztatott Bluetooth-eszköz közel van a headsethez, akkor lehetséges, hogy a headset bekapcsolásakor az automatikusan csatlakozik az eszközhöz. Ebben az esetben tiltsa le a Bluetooth funkció működését a legutóbb csatlakoztatott eszközön, vagy kapcsolja ki a készüléket.
 • Ha nem tudja csatlakoztatni Bluetooth-eszközét a headsethez, törölje a headset párosítási információit a Bluetooth-eszközről, majd hajtsa végre újból a párosítást. A Bluetooth-eszközön végrehajtható műveletek leírását a Bluetooth-eszközhöz mellékelt használati útmutató tartalmazza.