Zene hallgatása Bluetooth-kapcsolaton keresztül egy eszközről

Amennyiben a Bluetooth-eszköz támogatja az alábbi profilokat, zenét hallgathat és a headseten keresztül vezérelheti az eszközt a Bluetooth-kapcsolat használatával.

 • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
  Lehetővé teszi a kiváló minőségű, vezeték nélküli zenehallgatást.
 • AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)
  Beállíthatja például a hangerőt.

A működtetés módja az adott Bluetooth-eszköztől függően eltérő lehet. Lásd a Bluetooth-eszközhöz mellékelt használati útmutatót.

 1. Helyezze be a headset egységeit a füleibe.

  Az egységet úgy vegye fel, hogy az (bal) jelzés a bal fülénél, az (jobb) jelzés pedig a jobb fülénél legyen. A bal oldali egységen egy kitapintható pont található.

  Ügyeljen arra, hogy a headset felvétele közben ne érintkezzen az érintésérzékelővel.

  A bal oldali egységen lévő kitapintható pont (A) helyét jelző illusztráció

  A headseten lévő érintésérzékelők (B) helyét jelző illusztráció

  A: Kitapintható pont

  B: Érintésérzékelők (bal, jobb)

  Csavaró mozdulattal forgassa el a headsetet, így helyezze az ívtámasztót a fülkagylóba.

  Az ívtámasztónak (B) a fülkagylóba (A) a headset elforgatásával való beillesztését jelző illusztráció

  A: Fülkagylók

  B: Ívtámasztó

 2. Csatlakoztassa a headsetet egy Bluetooth-eszközhöz.
 3. Működtesse a Bluetooth-eszközt a lejátszás elindításához, és állítsa mérsékeltre a hangerőt.

Tipp

 • A gyári beállítások szerint a mindkét egység felhelyezésével való zenehallgatáskor a zenelejátszás leáll, ha az egyik egységet eltávolítja. Ha az eltávolított egységet újra felhelyezi, a headset folytatja a zenelejátszást. Ha mindkét egységet eltávolítja, a headset nem indítja újra a zenelejátszást, még akkor sem, ha mindkét egységet újból felhelyezi.
 • A headset támogatja az SCMS-T tartalomvédelmet. Zenét és egyéb hangfelvételeket hallgathat az olyan eszközökön, például hordozható tv-n, amelyek támogatják az SCMS-T tartalomvédelmet.
 • A Bluetooth-eszköztől függően előfordulhat, hogy be kell állítani a hangerőt, vagy el kell végezni a hangkimenet beállítását az eszközön.
 • A hívás és a zenehallgatás alatt a hangerő egymástól függetlenül állítható. A hívás hangerejének módosítása nem változtatja meg a zenelejátszás hangerejét, és fordítva.
 • Úgy is hallgathat zenét, hogy csak az egyik egységet távolítja el a töltőtokból, és helyezi fel a fülére.
  Ha csak a jobb oldali egységet helyezte fel, akkor a jobb oldali egység érintésérzékelőjét használhatja a zene lejátszásához.
  Ha csak a bal oldali egységet helyezte fel, akkor a csatlakoztatott eszközt tudja a zene lejátszásához használni.
  Ha csak az egyik egységgel hallgatja a zenét, a másik egység felhelyezésekor mindkét egységet használhatja a zenehallgatásra.

Megjegyzés

 • A gyári beállítások szerint a headseten nem szabályozhatja a hangerőt. Állítsa be a hangerőt a csatlakoztatott eszközön. Ha a hangerőt nem tudja a csatlakoztatott eszközön beállítani, telepítse a „Sony | Headphones Connect” okostelefon-alkalmazást, és az alkalmazásban állítsa be a hangerőt.
  A „Sony | Headphones Connect” alkalmazás használatakor hozzárendelheti a hangerőszabályzás funkciót a headset érintésérzékelőjéhez.
 • Ha a kommunikáció körülményei nem megfelelőek, a Bluetooth-eszköz helytelenül reagálhat a headseten végrehajtott műveletre.