A headset gyári értékekre állítása

Ha a headset az alaphelyzetbe állítás után sem működik megfelelően, inicializálja a headsetet.


Tegye a headsetet a töltőtokba, hagyja a töltőtok fedelét nyitva, majd egyszerre érintse meg és az ujjaival kb. 10 másodpercig tartsa megérintve a headset bal és jobb oldali egységének érintésérzékelőjét. Legfeljebb 10 másodperccel azután, hogy a headset (piros) jelzőfényei villogni kezdenek, engedje el a gombokat.

A (kék) jelzőfény 4-szer felvillan ( ), és megtörténik a headset inicializálása.


Ez a művelet visszaállítja a hangerő- és egyéb beállításokat a gyári értékekre, és törli a párosítási információkat. Ebben az esetben törölje az eszközről a headset párosítási információit, majd párosítsa újra az eszközöket.

Ha a headset a gyári értékekre állítás után sem működik megfelelően, lépjen kapcsolatba a legközelebbi Sony kereskedővel.

Megjegyzés

  • Mielőtt ujjait a headset bal és jobb oldali érintésérzékelőjéhez érintené, ellenőrizze, hogy a headset bal és jobb oldalán egyaránt világítanak-e a jelzőfények (piros).
  • Ha a headset megvásárlása után frissítette a szoftvert, a headset inicializálása után is megmarad a szoftver frissített verziója.
  • Ha a hangos útmutatás nyelvének módosítása után a headset inicializálásával visszaállítja a gyári beállításokat, a nyelv is visszaáll a gyári beállításra.