Töltés

A headset és a töltőtok beépített, újratölthető lítium-ion akkumulátort tartalmaz. A mellékelt USB Type-C kábel használatával a használat előtt töltse fel a headsetet.

 1. Csatlakoztassa a töltőtokot egy fali aljzathoz.

  Használja a mellékelt USB Type-C kábelt és egy kereskedelmi forgalomban kapható USB-s hálózati adaptert.

  A töltőtok jelzőfénye (piros) világítani kezd, és a töltőtok megkezdi a töltést.

 2. Helyezze be a headsetet a töltőtokba.

  Helyezze vissza a headset bal oldali egységét (a tapintható ponttal ellátott egységet) a töltőtok bal oldali nyílásába, a headset jobb oldali egységét pedig a töltőtok jobb oldali nyílásába. A beépített mágnes a headset valamennyi egységét a megfelelő helyzetbe fogja állítani.

  A headset jelzőfényei (piros) világítani kezdenek, és a headset megkezdi a töltést.

  • Miután a headsetet elhelyezte a töltőtokban, zárja le annak fedelét.
  • Ha a headset egyik egységének töltése befejeződött, a töltőtok fedelének felnyitásakor az adott egység jelzőfénye (piros) nem világít. A másik egység töltése folytatódik.
  • A headset és a töltőtok töltésének befejeztével a töltőtok jelzőfénye (piros) automatikusan kikapcsol. Ha a töltés befejeződése után felnyitja a töltőtok fedelét, a headset (piros) jelzőfényei egy ideig még égve maradnak.


  A töltés befejeztével csatlakoztassa újra az USB Type-C kábelt.

A töltési idő

A headset bal és jobb oldali egységének teljes feltöltéséhez szükséges idő nagyjából 2,5 óra (*).

A headset és a töltőtok teljes feltöltéséhez szükséges idő nagyjából 3 óra (*).

*A lemerült akkumulátor teljes feltöltéséhez szükséges idő. A töltési idő a használati körülményektől függően eltérő lehet.

A headset feltöltése olyan helyeken, ahol nem áll rendelkezésre tápellátás

A töltőtokba egy újratölthető akkumulátor van beépítve. Ha előre feltölti a töltőtokot, utána használhatja azt a headset töltésére, amikor nem áll rendelkezésre tápellátás.
Ha a töltőtok teljesen fel van töltve, körülbelül egy alkalommal töltheti fel a headsetet.


Megjegyzések a headset töltéséhez olyan helyeken, ahol nem áll rendelkezésre tápellátás

 • Ha a töltőtok jelzőfénye (piros) villog, majd azonnal kialszik, amikor a headsetet a töltőtokba helyezi, akkor a headset nem tölthető, mert a töltőtok akkumulátorának energiaszintje alacsony.
 • Ha a töltőtok jelzőfénye (piros) nem kapcsol be/villog még akkor sem, amikor a headsetet a töltőtokba helyezi, akkor a töltőtok akkumulátora lemerült.

Rendszerkövetelmények az akkumulátor USB-csatlakozón keresztüli töltéséhez

USB hálózati adapter váltakozó áramhoz

Kereskedelmi forgalomban kapható, 0,5 A (500 mA) áramerősségű tápellátást biztosító USB-s hálózati tápegység

Személyi számítógép

Egy normál USB-csatlakozóval rendelkező személyi számítógép

 • Nem tudjuk garantálni, hogy az eszköz minden számítógépről tölthető.
 • Az egyedileg vagy házilag épített számítógépek esetében a működés nem garantált.

Tipp

 • A headsetet úgy is töltheti, ha a töltőtokot csatlakoztatja egy bekapcsolt számítógéphez a mellékelt USB Type-C kábel segítségével.

Megjegyzés

 • A mellékelt USB Type-C kábeltől eltérő kábel használata esetén előfordulhat, hogy az eszközt nem lehet tölteni.
 • Az USB-s hálózati tápegység típusától függően előfordulhat, hogy az eszközt nem lehet tölteni.
 • Ha a töltőtok benne a headsettel egy fali aljzathoz vagy egy számítógéphez csatlakozik, semmilyen művelet (például a headset bekapcsolása, Bluetooth-eszközökkel való regisztrálása vagy összekapcsolása, valamint a zenelejátszás) nem hajtható végre.
 • A headset nem tölthető, ha a számítógép készenléti (alvó) vagy hibernált üzemmódba kapcsol. Ebben az esetben módosítsa a számítógép beállításait, és folytassa a headset töltését.
 • Ha hosszú ideig nem használja a headsetet, az újratölthető akkumulátor üzemideje csökkenhet. Néhány újratöltés után azonban javulni fog. Ha hosszú ideig tárolja a headsetet, a kisülés megakadályozása érdekében 6 havonként egyszer töltse fel az akkumulátort teljes kapacitásra.
 • Ha a headset hosszabb ideig használaton kívül volt, az akkumulátor feltöltése hosszabb ideig tarthat.
 • Zárja le a töltőtok fedelét, nehogy lemerüljön a töltőtok akkumulátora.
 • Ha a headset vagy a töltőtok a következő okok miatt problémát észlel töltés közben, a töltőtok (piros) jelzőfénye villogni kezd. Ebben az esetben végezze el újra a töltést a töltési hőmérséklet-tartományon belül. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon a legközelebbi Sony-forgalmazóhoz.
  • A környezeti hőmérséklet kívül esik a töltési hőmérséklet 5 °C – 35 °C-os tartományán.
  • Probléma van az újratölthető akkumulátorral.
  A töltést ajánlott egy 15 °C és 35 °C közötti hőmérsékletű helyen elvégezni. Ezen a tartományon kívül előfordulhat, hogy a töltés nem lesz hatékony.
 • Ha a headsetet hosszú ideig nem használja, előfordulhat, hogy a töltőtok jelzőfénye (piros) nem gyullad ki azonnal a töltés megkezdésekor. Várjon egy rövid ideig, amíg a jelzőfény (piros) kigyullad.
 • Ha a beépített akkumulátor üzemideje jelentősen csökken, tanácsos kicserélni. Az újratölthető akkumulátor cseréjét illetően forduljon a legközelebbi Sony-forgalmazóhoz.
 • Ne tegye ki szélsőséges hőmérséklet-változásnak, közvetlen napsugárzásnak, nedvességnek, homoknak, pornak és áramütésnek. Soha ne hagyja a headsetet parkoló járműben.
 • Ha számítógéphez csatlakoztatja a töltőtokot, csak a mellékelt USB Type-C kábelt használja, és közvetlenül a számítógéphez csatlakoztassa. Ha a töltőtok egy USB-elosztón keresztül van csatlakoztatva, a töltés nem lesz megfelelő.