A környezet hangjainak gyors meghallgatása (gyors fülelés üzemmód)

Ez a funkció csökkenti a zene, a hívások és a csengőhangok hangerejét, hogy a környezeti hangok jól hallhatóak legyenek. Hasznos lehet, amikor például hallani szeretné a vonatokkal kapcsolatos bejelentéseket stb.

A gyors fülelés üzemmód aktiválása

Tartsa az ujját a bal oldali egység érintésérzékelőjén. A gyors fülelés üzemmód kizárólag az érintésérzékelő megérintésével aktiválható.

A gyors fülelés üzemmód kikapcsolása

Vegye el az ujját az érintésérzékelőről.

Oktatóvideó

Tekintse meg a Gyors fülelés üzemmód használatát bemutató videót.

https://rd1.sony.net/help/mdr/mov0020/h_zz/

Megjegyzés

  • A használati környezetben fennálló körülmények és a lejátszott hang típusának/hangerejének függvényében előfordulhat, hogy a környezeti hangok a Gyors fülelés üzemmód használata esetén sem hallhatók. Ne használja a headsetet olyan helyeken, ahol veszélyes lehet, ha nem hallja a környezeti hangokat, például autós és biciklis közlekedésre egyaránt használt utakon.
  • Ha helytelenül viseli a headsetet, elképzelhető, hogy a gyors fülelés üzemmód nem működik megfelelően. A headset helyes viseléséhez csavaró mozdulattal forgassa el a headsetet, így helyezze az ívtámasztót a fülkagylóba.

    Az ívtámasztónak (B) a fülkagylóba (A) a headset elforgatásával való beillesztését jelző illusztráció

    A: Fülkagylók

    B: Ívtámasztó

  • A használt füldugók méretétől függően előfordulhat, hogy a Gyors fülelés üzemmód nem teljes hatékonysággal működik. A méret kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy olyat válasszon, amelyiknél a legkevesebb környezeti hang szűrődik be.