Povezivanje s uparenim računalom (Windows 10)

Prije početka te radnje provjerite sljedeće:

 • Ovisno o računalu koje koristite možda je potrebno uključiti ugrađeni Bluetooth adapter. Ukoliko ne znate kako uključiti Bluetooth adapter ili niste sigurni ima li vaše računalo Bluetooth adapter, pogledajte upute za uporabu isporučene s računalom.
 1. Probudite računalo ako je u stanju pripravnosti (spavanja) ili hibernacije.
 2. Uključite slušalice s mikrofonom.

  Pritisnite i držite tipku (uključivanje) oko 2 sekunde.

  Čut ćete kako glasovno vođenje kaže »Power on« (Uključivanje). Provjerite trepće li (plava) lampica i nakon što ste maknuli prst s tipke.

  Ako se slušalice s mikrofonom automatski spoje s posljednjim spojenim uređajem, čut ćete kako glasovno vođenje kaže »Bluetooth connected« (Spojen Bluetooth).

  Provjerite stanje spajanja na računalu. Ako nije spojeno, prijeđite na 3. korak.

 3. Odaberite slušalice s mikrofonom koristeći računalo.
  1. Desnom tipkom miša kliknite ikonu zvučnika na alatnoj traci, zatim odaberite [Playback devices].

  2. Kliknite desnom tipkom miša na [WH-CH710N].

   Ako [WH-CH710N] nije prikazano na zaslonu [Sound], kliknite desnom tipkom miša na zaslon [Sound], zatim označite [Show Disconnected Devices].

  3. Iz prikazanog izbornika odaberite [Connect].

   Veza je uspostavljena. Čut ćete kako glasovno vođenje kaže »Bluetooth connected« (Spojen Bluetooth).

Savjet

 • Gore opisani koraci su primjer. Više pojedinosti potražite u uputama za uporabu isporučenima uz računalo.

Napomena

 • Ako je kvaliteta zvuka reprodukcije glazbe loša, provjerite je li u postavkama računala uključena funkcija A2DP koja podržava veze za reprodukciju glazbe. Više pojedinosti potražite u uputama za uporabu isporučenima uz računalo.
 • Ako se posljednji spojeni Bluetooth uređaj nalazi blizu slušalica s mikrofonom, slušalice s mikrofonom će se možda automatski povezati s tim uređajem jednostavnim uključivanjem slušalica s mikrofonom. U tom slučaju deaktivirajte funkciju Bluetooth na posljednjem spojenom uređaju ili ga isključite.
 • Ako ne možete povezati svoje računalo sa slušalicama s mikrofonom, obrišite informacije o uparivanju slušalica s mikrofonom na svom računalu i ponovno izvršite uparivanje. O rukovanju računalom više pojedinosti potražite u uputama za uporabu isporučenima uz računalo.