Povezivanje slušalica s mikrofonom s reproduktorom glazbe i pametnim telefonom / mobitelom (višestruko povezivanje)

Višestruko (multipoint) povezivanje funkcija je koja omogućuje povezivanje 2 Bluetooth uređaja na slušalice s mikrofonom i korištenje jednog uređaja za reprodukciju glazbe (A2DP veza) a drugog za pozive (HFP/HSP veza).

Ako želite reproduktor glazbe koristiti samo za slušanje glazbe, a pametni telefon samo za pozive, upotrijebite višestruko povezivanje sa slušalicama s mikrofonom za svaki uređaj. Uređaji koji se povezuju trebaju podržavati funkciju Bluetooth.

  1. Uparite slušalice s mikrofonom s reproduktorom glazbe i pametnim telefonom / mobitelom.
  2. Spojite slušalice s mikrofonom s reproduktorom glazbe.

    Upotrijebite reproduktor glazbe za uspostavu Bluetooth veze sa slušalicama s mikrofonom.

  3. Povežite slušalice s mikrofonom s pametnim telefonom / mobitelom.

    Upotrijebite pametni telefon / mobitel za uspostavu Bluetooth veze sa slušalicama s mikrofonom.

Napomena

  • Ako je pametni telefon ili mobitel bio posljednji put povezan sa slušalicama s mikrofonom, kad se slušalice s mikrofonom uključuju automatski se uspostavlja HFP ili HSP veza, a u nekim slučajevima se istovremeno uspostavlja A2DP veza. U tom slučaju spojite počevši od 2. koraka nakon odspajanja korištenjem pametnog telefona / mobitela.
  • Ako su 2 Bluetooth uređaja već povezani s uređajem WH-CH710N u multipoint vezu, pri čemu se jedan koristi za reprodukciju glazbe (A2DP connection) a drugi za pozive (HFP/HSP veza), drugi Bluetooth uređaj kompatibilan s NFC ne može se povezati putem Bluetooth veze jednim dodirom (NFC) čak niti ako njime dodirnete WH-CH710N. U tom slučaju odspojite jedan od već povezanih Bluetooth uređaja i uređajem koji želite povezati dodirnite Bluetooth da ponovno uspostavite vezu s uređajem WH-CH710N.