Povezivanje slušalica s mikrofonom s Android pametnim telefonom i iPhone (višestruko povezivanje)

Kad povežete slušalice s mikrofonom i pametni telefon, obično su istodobno povezane obje funkcije - reprodukcija glazbe i telefonski pozivi.

Za uspostavu višestrukog povezivanja koristeći pametni telefon i iPhone kako biste jedan koristili za slušanje glazbe a drugi za uspostavu telefonskih poziva, promijenite postavke na pametnom telefonu tako da se poveže samo jedna od funkcija. Povežite pametni telefon prije nego što povežete iPhone.

Ne možete namjestiti iPhone da poveže samo jednu funkciju.

 1. Uparite slušalice s mikrofonom i s pametnim telefonom i sa iPhone.
 2. Koristite pametni telefon za uspostavu Bluetooth veze sa slušalicama s mikrofonom.
 3. Koristeći pametni telefon povezan sa slušalicama s mikrofonom isključite ili [Call audio] (HFP) ili [Media audio] (A2DP).

  Primjer postupka: Za spajanje samo za zvučne zapise (Media audio A2DP)

  Dodirnite [Settings] - [Device connection] - [Bluetooth] - ikona za postavke pored [WH-CH710N].

  Na zaslonu [Paired devices] isključite [Call audio].

 4. Koristite iPhone za uspostavu Bluetooth veze sa slušalicama s mikrofonom.

  iPhone je povezan s funkcijom koja je isključena u 3. koraku.

Savjet

 • Gore opisani koraci su primjer. Više pojedinosti potražite u uputama za uporabu isporučenima uz Android pametni telefon i iPhone.

Napomena

 • Kad se koristi višestruko povezivanje, preostala napunjenost baterije slušalica s mikrofonom neće biti ispravno prikazana na zaslonu uređaja koji je povezan za slušanje glazbe (A2DP).
 • Ako su 2 Bluetooth uređaja već povezani s uređajem WH-CH710N u multipoint vezu, pri čemu se jedan koristi za reprodukciju glazbe (A2DP connection) a drugi za pozive (HFP/HSP veza), drugi Bluetooth uređaj kompatibilan s NFC ne može se povezati putem Bluetooth veze jednim dodirom (NFC) čak niti ako njime dodirnete WH-CH710N. U tom slučaju odspojite jedan od već povezanih Bluetooth uređaja i uređajem koji želite povezati dodirnite Bluetooth da ponovno uspostavite vezu s uređajem WH-CH710N.