Povezivanje s uparenim Android pametnim telefonom

 1. Otključajte zaslon Android pametnog telefona ako je zaključan.
 2. Uključite slušalice s mikrofonom.

  Pritisnite i držite tipku (uključivanje) oko 2 sekunde.

  Čut ćete kako glasovno vođenje kaže »Power on« (Uključivanje). Provjerite trepće li (plava) lampica i nakon što ste maknuli prst s tipke.

  Ako se slušalice s mikrofonom automatski spoje s posljednjim spojenim uređajem, čut ćete kako glasovno vođenje kaže »Bluetooth connected« (Spojen Bluetooth).

  Provjerite stanje spajanja na Android pametnom telefonu. Ako nije spojeno, prijeđite na 3. korak.

 3. Prikaz uređaja uparenih s Android pametnim telefonom.
  1. Odaberite [Settings] - [Device connection] - [Bluetooth].

  2. Dodirnite prekidač za uključivanje funkcije Bluetooth.

 4. Dodirnite [WH-CH710N].

  Čut ćete kako glasovno vođenje kaže »Bluetooth connected« (Spojen Bluetooth).

Savjet

 • Gore opisani koraci su primjer. Više pojedinosti potražite u uputama za uporabu isporučenima uz Android pametni telefon.

Napomena

 • Ako se posljednji spojeni Bluetooth uređaj nalazi blizu slušalica s mikrofonom, slušalice s mikrofonom će se možda automatski povezati s tim uređajem jednostavnim uključivanjem slušalica s mikrofonom. U tom slučaju deaktivirajte funkciju Bluetooth na posljednjem spojenom uređaju ili ga isključite.
 • Ako ne možete povezati svoj pametni telefon sa slušalicama s mikrofonom, obrišite informacije o uparivanju slušalica s mikrofonom na svom pametnom telefonu i ponovno izvršite uparivanje. O rukovanju pametnim telefonom više pojedinosti potražite u uputama za uporabu isporučenima uz pametni telefon.