De functie voor gesproken hulp gebruiken (Google app)

Door gebruik te maken van de Google app-functie op een Android-smartphone, kunt u in de microfoon van de headset spreken om de Android-smartphone te bedienen.

 1. Wijs de hulp- en spraakinvoerselectie toe aan de Google app.

  Selecteer [Settings] - [Apps & notifications] - [Advanced] - [Default apps] - [Assist & voice input] op de Android-smartphone en stel [Assist app] in op de Google app.

  De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de Android-smartphone voor meer informatie.

  Opmerking: mogelijk is de meest recente versie van de Google app vereist.

  Raadpleeg de gebruiksaanwijzing of de ondersteuningswebsite van de Android-smartphone of de website van Google Play voor meer informatie over de Google app.

  Afhankelijk van de technische gegevens van de Android-smartphone wordt de Google app mogelijk niet geactiveerd vanaf de headset.

 2. Verbind de headset via Bluetooth met de Android-smartphone.
 3. Wanneer de stand-bystand geactiveerd is op de Android-smartphone of er muziek op wordt afgespeeld, drukt u op de CUSTOM-knop om de Google app te activeren.

  De Google app is geactiveerd.

 4. Stel de Google app een vraag via de microfoon van de headset.

  Meer informatie over de apps die met de Google app werken, vindt u in de gebruiksaanwijzing van de Android-smartphone.

  Nadat u de Google app geactiveerd hebt, worden spraakopdrachten geannuleerd nadat een bepaalde tijd zonder vragen verstreken is.

Hint

 • U kunt de Google app ook activeren door de -knop (bellen) ingedrukt te houden (ongeveer 2 seconden).

Opmerking

 • Als de CUSTOM-knop ingesteld is als de Google Assistant-knop, is de functie voor gesproken hulp (Google app) niet beschikbaar.
 • Als de CUSTOM-knop ingesteld is als Amazon Alexa-knop, is de functie voor gesproken hulp (Google app) niet beschikbaar.
 • De Google app kan niet geactiveerd worden door "Ok Google" te zeggen, zelfs niet wanneer de instelling "Ok Google" van de Android-smartphone ingeschakeld is.
 • De Google app wordt mogelijk niet geactiveerd afhankelijk van de technische gegevens van de smartphone of de versie van de app.
 • De Google app werkt niet wanneer er verbinding is met een apparaat dat niet compatibel is met de functie voor gesproken hulp.