Verbinden met een gekoppelde iPhone

 1. Ontgrendel het scherm van de iPhone als het vergrendeld is.
 2. Schakel de headset in.

  Houd de -knop ongeveer 2 seconden ingedrukt.

  Controleer of de indicator (blauw) blijft knipperen nadat u de knop hebt losgelaten. U krijgt het gesproken bericht "Power on" (inschakelen) te horen.

  Als u de headset inschakelt en deze automatisch verbinding gemaakt heeft met het apparaat dat als laatste verbonden was, krijgt u het gesproken bericht "Bluetooth connected" (Bluetooth verbonden) te horen.

  Controleer de verbindingsstatus op de iPhone. Ga naar stap 3 als er geen verbinding is.

 3. Geef de apparaten weer die gekoppeld zijn met de iPhone.
  1. Selecteer [Settings].
  2. Raak [Bluetooth] aan.

  3. Raak de schakelaar aan om de Bluetooth-functie in te schakelen.

 4. Raak [WH-XB700] aan.

  U krijgt het gesproken bericht "Bluetooth connected" (Bluetooth verbonden) te horen.

Hint

 • De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de bijgeleverde gebruiksaanwijzing van de iPhone voor meer informatie.

Opmerking

 • Wanneer u verbinding maakt, worden [WH-XB700], [LE_WH-XB700] of beide mogelijk weergegeven op het apparaat dat u wilt verbinden. Als ze allebei worden weergegeven of als [WH-XB700] wordt weergegeven, selecteert u [WH-XB700]; als [LE_WH-XB700] wordt weergegeven, selecteert u [LE_WH-XB700].
 • Als het laatst aangesloten Bluetooth-apparaat in de buurt van de headset wordt geplaatst, kan de headset automatisch verbinding maken met het apparaat door de headset gewoon in te schakelen. In dat geval deactiveert u de Bluetooth-functie op het apparaat of schakelt u het apparaat uit.
 • Als u uw iPhone niet met de headset kunt verbinden, verwijdert u de koppelingsinformatie van de headset van de iPhone en voert u de koppeling opnieuw uit. Raadpleeg de bijgeleverde gebruiksaanwijzing van uw iPhone voor meer informatie over de handelingen op uw iPhone.