Verbinden met een gekoppelde computer (Mac)

Compatibel besturingssysteem

macOS (versie 10.10 of recenter)

Voordat u begint, controleert u de volgende punten:

 • Afhankelijk van de gebruikte computer moet de ingebouwde Bluetooth-adapter mogelijk ingeschakeld worden. Raadpleeg de bijgeleverde gebruiksaanwijzing van uw computer als u niet weet hoe u de Bluetooth-adapter moet inschakelen of twijfelt of de computer uitgerust is met een ingebouwde Bluetooth-adapter.
 • Schakel de luidspreker van de computer in.
  Als de computerluidspreker op "UIT" staat, is er geen geluid hoorbaar via de headset.
  Computerluidspreker ingeschakeld

 1. Wek de computer uit de slaapstand.
 2. Schakel de headset in.

  Houd de -knop ongeveer 2 seconden ingedrukt.

  Controleer of de indicator (blauw) blijft knipperen nadat u de knop hebt losgelaten. U krijgt het gesproken bericht "Power on" (inschakelen) te horen.

  Als u de headset inschakelt en deze automatisch verbinding gemaakt heeft met het apparaat dat als laatste verbonden was, krijgt u het gesproken bericht "Bluetooth connected" (Bluetooth verbonden) te horen.

  Gebruik de computer om na te gaan of er verbinding gemaakt is. Als dit niet het geval is, gaat u verder met stap 3.

 3. Selecteer de headset met behulp van de computer.
  1. Selecteer [(System Preferences)] - [Bluetooth] in de taakbalk rechtsonder aan het scherm.

  2. Klik terwijl u de Control-knop van de computer ingedrukt houdt op het Bluetooth-scherm op [WH-XB700] en selecteer [Connect] in het pop-upmenu.

 4. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op het luidsprekerpictogram en selecteer [WH-XB700].

  U krijgt het gesproken bericht "Bluetooth connected" (Bluetooth verbonden) te horen.

  U kunt nu muziek beluisteren die op uw computer wordt afgespeeld.

Hint

 • De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de bijgeleverde gebruiksaanwijzing van de computer voor meer informatie.

Opmerking

 • Wanneer u verbinding maakt, worden [WH-XB700], [LE_WH-XB700] of beide mogelijk weergegeven op het apparaat dat u wilt verbinden. Als ze allebei worden weergegeven of als [WH-XB700] wordt weergegeven, selecteert u [WH-XB700]; als [LE_WH-XB700] wordt weergegeven, selecteert u [LE_WH-XB700].
 • Als de geluidskwaliteit tijdens het afspelen van muziek slecht is, controleert u of de A2DP-functie (deze ondersteunt muziekafspeelverbindingen) ingeschakeld is op de computer. Raadpleeg de bijgeleverde gebruiksaanwijzing van de computer voor meer informatie.
 • Als het laatst aangesloten Bluetooth-apparaat in de buurt van de headset wordt geplaatst, kan de headset automatisch verbinding maken met het apparaat door de headset gewoon in te schakelen. In dat geval deactiveert u de Bluetooth-functie op het apparaat of schakelt u het apparaat uit.
 • Als u uw computer niet met de headset kunt verbinden, verwijdert u de koppelingsinformatie van de headset van uw computer en voert u de koppeling opnieuw uit. Raadpleeg de bijgeleverde gebruiksaanwijzing van de computer voor meer informatie over de handelingen op uw computer.