One-touch connection (NFC) met een smartphone (Android 4.1 of recenter)

Door de headset aan te raken met een smartphone, wordt de headset automatisch ingeschakeld, waarna deze gekoppeld wordt en via BLUETOOTH verbinding maakt.

Compatibele smartphones
NFC-compatibele smartphones waarop Android 4.1 of recenter geïnstalleerd is
NFC
NFC (Near Field Communication) is een technologie waarmee op korte afstand draadloze communicatie tussen verschillende apparaten (bv. mobiele telefoons en IC-tags) mogelijk is. Met de NFC-functie kunt u gegevenscommunicatie (bv. koppelen via BLUETOOTH) uitermate eenvoudig instellen door NFC-compatibele apparaten elkaar te laten raken (bv. bij de N-markering of een andere plaats die aangegeven is op het apparaat).
 1. Ontgrendel het scherm van de smartphone als het vergrendeld is.
 2. Selecteer [Setting] — [More].
 3. Schakel de NFC-functie in.

  * De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw Android-smartphone voor meer informatie.

 4. Raak de headset met de smartphone aan.
  • Raak met de smartphone de N-markering van de headset aan. Blijf de headset met de smartphone aanraken tot de smartphone reageert.
  • Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de smartphone voor de aangewezen plaats op de smartphone die moet worden aangeraakt.

  Volg de instructies op het scherm om de koppeling en de verbinding te voltooien.

  Wanneer de headset met de smartphone verbonden is, begint de blauwe indicator langzaam te knipperen. U krijgt het gesproken bericht "BLUETOOTH connected" (BLUETOOTH verbonden) te horen.

  • Raak de smartphone opnieuw aan om de verbinding te verbreken.
  • Om een gekoppelde smartphone te verbinden, voert u stap 2 en 3 uit.

Hint

 • Als u de headset niet kunt verbinden, probeert u het volgende.
  • Ontgrendel het scherm van de smartphone als het vergrendeld is en beweeg de smartphone traag over de N-markering van de headset.
  • Als de smartphone in een hoesje geplaatst is, verwijdert u het hoesje.
 • Als u een NFC-compatibele smartphone met de headset aanraakt, verbreekt de smartphone de BLUETOOTH-verbinding met elk huidig apparaat en maakt deze verbinding met de headset (schakelen via one-touch connection).