Verbinden met een gekoppelde computer (Windows 10)

Voordat u begint, controleert u de volgende punten:

 • Afhankelijk van de computer moet de ingebouwde BLUETOOTH-adapter ingeschakeld worden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw computer om na te gaan of er al dan niet een BLUETOOTH-adapter ingebouwd is en hoe u deze kunt inschakelen.
 1. Wek de computer uit de slaapstand.
 2. Schakel de headset in.

  Houd de -knop ongeveer 2 seconden ingedrukt.

  Controleer nadat u de knop loslaat of de indicator (blauw) knippert. U krijgt het gesproken bericht "Power on" (inschakelen) te horen.

  Als u de headset inschakelt en deze automatisch verbinding gemaakt heeft met het apparaat dat als laatste verbonden was, krijgt u het gesproken bericht "BLUETOOTH connected" (BLUETOOTH verbonden) te horen.

  Gebruik de computer om na te gaan of er verbinding gemaakt is. Als dit niet het geval is, gaat u verder met stap 3.

  Als de computer verbinding gemaakt heeft met het BLUETOOTH-apparaat dat als laatste verbonden was, verbreekt u de verbinding en gaat u verder met de volgende stap.

 3. Selecteer de headset met behulp van de computer.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het volumepictogram in de Windows-werkbalk en klik vervolgens op [Playback devices].

  2. Klik met de rechtermuisknop op [MDR-XB50BS].

   Als [MDR-XB50BS] niet weergegeven wordt, klikt u met de rechtermuisknop op het scherm [Sound] en selecteert u vervolgens [Show Disabled Devices].

  3. Klik op [Connect].

   De verbinding is gemaakt.

Hint

 • De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw computer voor meer informatie.
 • Als de computer als laatste met de headset werd verbonden, wordt een HFP/HSP-verbinding gemaakt wanneer u de headset inschakelt. Terwijl de headset ingeschakeld is, kunt u een A2DP-verbinding (afspelen van muziek) maken door op de -knop te drukken.

Opmerking

 • Als de headset verbinding probeert te maken met een eerder verbonden BLUETOOTH-apparaat, kunt u mogelijk geen verbinding maken met het gewenste apparaat. Als de verbinding mislukt, verbreekt u de BLUETOOTH-verbinding met het apparaat dat eerder verbonden was.